foto: Action Images
foto: Action Images

Lampard: "Teški periodi normalna su stvar u karijeri svakog nogometaša"

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.01.21. | 11:27

Igračka legenda Chelseaja tješi svoje igrače.

Nakon što su već tri utakmice u Premier ligi bez pobjede i to sve redom protiv direktnih konkurenata za vrh, mnogo se u Engleskoj špekulira o tome da će Frank Lampard napustiti Chelsea.

Ipak, i sam Lampard je svjestan problema, kao i situacije da su ovakve stvari normalne u svijetu nogometa.

"Na poluvremenu sam rekao igračima da sam bio na njihovom mjestu i da sam proživljavao takve dane, a onda sam na kraju sezone podigao trofeje iznad glave. Sjećam se kako smo izgubili od Middlesbrougha rezultatom 0:2 ili 0:3 kad su u sastavu bili Viduka i Yakubu. Tada smo bili demoralizirani, ali uspjeli smo dati pristojan odgovor. Imali smo taj timski duh", rekao je Lampard za tamošnje medije.

"Sad prolazimo kroz težak period, a takvi su dani 'normalni' u karijeri bilo kojeg igrača. Ali vidimo da su se druge ekipe, uključujući City i Liverpool, ove sezone suočile s lošim rezultatima. Naša je pozicija još teža, jer imamo čitav niz loših rezultata. Ne želim sa sebe micati odgovornost, ali moramo biti ustrajni u ovom teškom vremenu i odgovarajuće reagirati. Nesumnjivo imamo karakter da prebrodimo težak period, jer smo imali niz od 16 mečeva bez poraza. Sad moramo nastaviti raditi i svaku sljedeću utakmicu gledati kao najvažniju", dodao je.


Tagovi

ChelseaFrank Lampard

Ostale Vijesti