Hrvoje Jelavic / Pixsell
Hrvoje Jelavic / Pixsell

Labrović: "Veseli me da grizemo svih 90 minuta, sada samo moramo popraviti efikasnost"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 04.12.23. | 13:00

"Jedinica" Rijeke detektirala je problem u igri Sopićevog sastava

Vratar Rijeke Nediljko Labrović je u razgovoru u emisiji Radija Rijeke – Pod stijenama Kantride, komentirao aktualni moment svoje momčadi, naredni okršaj u Kupu, ali i ždrijeb Eura hrvatske reprezentacije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kapetan momčadi s Rujevice u emisiju se javio telefonom iz Vinkovaca gdje Riječani sutra u 13.30 igraju protiv Cibalije u osmini finala Hrvatskog kupa.

Nakon subotnjeg prvenstvenog remija u derbiju protiv Osijeka na Opus Areni nogometaši Rijeke ostali su na istoku Hrvatske kako bi odradili dvoboj u Kupu. Uoči Cibalije treniraju u Ivankovu.

Dojmovi s derbija još su svježi, a nakon svega Riječani mogu žaliti za propuštenim prigodama da odnesu sva tri boda s Opus Arene.

„Jedna jako zahtjevna utakmica, i uvjeti su bili zahtjevni. Mislim da smo stvarno odradili dosta dobru utakmicu, možda je nedostajalo malo mirnoće u završnici, ali ono što me raduje je da se ne predajemo svih 90 minuta, da svih 90 minuta 'grizemo' što je dobar pokazatelj i putokaz za daljnji napredak u našim karijerama. Imali smo stvarno dobre prilike, ali što je tu je. Veseli me veliki broj prilika na utakmici, moramo samo popraviti efikasnost i bit će odlično“, izjavio je Labrović za Radio Rijeku.

Slijedi Kup utakmica sutra u 13.30 protiv nekadašnjeg prvoligaša Cibalije, trenutačno devete momčadi u drugom razredu hrvatskog nogometa.

„Cibalia je jako kvalitetna momčad, rezultat možda to ne govori u njihovoj ligi, ali sigurno nisu protivnik kojeg možeš odbaciti ili otpisati. Ako želimo proći dalje, moramo odigrati kompaktnu utakmicu, stvoriti još više prilika nego u Osijeku. Nadam se da ćemo biti efikasniji i da ćemo bez problema proći“, rekla je riječka "jedinica".

Kapetan Rijeke i član Vatrenih komentirao je i ždrijeb Eura koji je Hrvatsku svrstao u skupinu B zajedno s reprezentacijama Španjolske, Italije i Albanije.

„Hrvatska ima dovoljno kvalitete i što je najvažnije, dovoljno motiva da ostvari dobar uspjeh. O protivnicima ne treba trošiti puno riječi, to su jako dobre momčadi. Mislim da Hrvatska može proći dalje i da možemo na ovom Euru dosta toga dobroga ostvariti“.

Tko je jači, Španjolci ili Talijani?

„Nezahvalno je o tome pričati, to su dvije odlične momčadi i obje treba respektirati, ali se ne treba bojati. Respekt zaslužuje i Albanija koja se nije bez veze plasirala na Euro i tu utakmicu treba ući s posebnom dozom opreza“, dodao je Labrović.




Tagovi

HNK RijekaNediljko LabrovićHNL

Ostale Vijesti