Marko Prpic/PIXSELL
Marko Prpic/PIXSELL

Kustić i Dalić u sjedištu Saveza ugostili delegaciju Vukovara 1991: „Razvoj kluba nosi benefite cijelom gradu“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.12.23. | 14:05

Vukovarci su trenutno na trećem mjestu Prve NL.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, ugostio je u sjedištu Saveza visoku delegaciju Nogometnog kluba Vukovar 1991.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U delegaciji NK Vukovar 1991 bili su predsjednik Ivan Štrek, izvršni direktor Markus Buzov i trener prve momčadi Ivan Božić.

Čelni ljudi Vukovara 1991 upoznali su Kustića s aktualnim i budućim projektima kluba, uključujući planove o izgradnji novog stadiona i kampa kluba. Kustić je čestitao Vukovarcima na odličnim rezultatima ove sezone u Prvoj nogometnoj ligi, gdje trenutno Vukovar drži treću poziciju:

"Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti čelne ljude Vukovara 1991 i iz prve ruke čuti o hvale vrijednim uspjesima koje su ostvarili u proteklom razdoblju, uključujući značajno povećanje broja djece u nogometnoj školi. Također su me upoznali s vrlo konkretnim planovima za budućnost, posebice po pitanju izgradnje stadiona i kampa. Rukovodstvo kluba radi odličan posao, a to prate i rezultati na travnjaku, pa u ovakvom Vukovaru dobivamo jedno vrijedno nogometno središte što nas sve raduje. Naravno da to ima poseban značaj zbog važnosti Vukovara kao grada heroja Domovinskog rata, pri čemu daljnji razvoj nogometnog kluba može donijeti brojne benefite cijelom gradu."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Zlatko DalićMarijan KustićHNSHrvatski nogometni savezVukovarVukovar '91Ivan Božić

Ostale Vijesti