Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Kup – satnica: Ogled u Maksimiru počinje u 19 sati, sedam dana kasnije na Rujevici sat vremena ranije.

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.04.24. | 12:16

Datumi se znaju otprije.

Spala utakmica na dva kluba. U prvenstvu i u Kupu. Aktualni prvak Dinamo i trenutni lider HNL-a Rijeka ne samo da se bore za naslov prvaka, već su preostale i jedine dvije momčadi ove sezone koje nisu upisale poraz u borbi za Rabuzinovo Sunce.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo je u finale prošao nakon što su u polufinalu, pogotkom Sandra Kulenovića, bili bolji od Hajduka, dok je Rijeka, također s minimalnih 1-0, bila bolja od Lokomotive kojoj je presudio Ivan Smolčić.

Iako se još otprije zna da će se finalne utakmice igrati 15. (Maksimir), odnosno 22. svibnja (Rujevica), ovog petka postala je poznata i satnica. Prva utakmica tako će se igrati s početkom u 19 sati, dok će ona na Rujevici sedam dana kasnije početi sat vremena ranije.

Sve informacije o početku prodaje ulaznica za spomenute utakmice bit će objavljene naknadno.

A poznata je satnica i predzadnja dva kola HNL-a. Tako će u 34. kolu Varaždin ugostiti Rijeku 11. svibnja u 17 sati, dok će istog dana u 19.30 sati Osijek doći na noge Dinamu.

U 35. kolu Rijeka ide na Opus Arenu 19. svibnja od 19.30 sati, a Dinamo ide u Koprivnicu 18. svibnja gdje je od 19.10 sati na rasporedu ogled protiv Slaven Belupa.



Tagovi

Hrvatski nogometni kupHrvatskaRabuzinovo SunceDinamo ZagrebHNK Rijeka

Ostale Vijesti