Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Kulešević o suđenju u Puli: "Sramotno! Takav nogomet ne želim gledati!"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 19.02.23. | 16:32

Desetak minuta, koje su trebale sucu Anti Čuljku da se odluči o kaznenom udarcu, posebno su zasmetale Kuleševića

Osijek je u Puli izgubio od Istre 1:0, ali više od poraza je čelnike Gradskog vrta razočaralo suđenje. Jutro nakon utakmice, sportski direktor Osijeka, Ivica Kulešević obratio se medijima i progovorio o suđenju.

"Sramotno suđenje... Rekao je Bruno Marić da se svi trebaju suzdržati komentara, ali ovo sada je prevršilo svaku mjeru. Osijek nije zaslužio ništa više od poraza jer drugo poluvrijeme smo jako slabo odigrali, ispod svake razine. Ne tražim opravdanja za našu slabu igru nego samo želim apelirati na sve sudionike u ovom sportu kojeg svi volimo da je ovo prevršilo svaku mjeru", rekao je sportski direktor Osijeka za Sportske novosti.

Desetak minuta, koje su trebale sucu Anti Čuljku da se odluči o kaznenom udarcu, posebno su zasmetale Kuleševića.

"Brutalno je razbijen ritam utakmice. Sva pravila koja su posljednjih 20 godina donešena da se ubrza nogomet pala su u vodu. Taj jedanaesterac je i mogao i nije mogao biti. I jedno i drugo da je dosudio ne bi pogriješio, jedino što je pogriješio je da je deset minuta provjeravao tu situaciju. To je veća pogreška od bilo kakve odluke da je donio".

Dvije ga situacije posebno muče:

"Prva je očiti prekršaj na Čeberku prije pogotka što je nemoguće ne suditi. Druga stvar, prije Mierezovog crvenog kartona, a ničim ne opravdavam njegovu reakciju koja je uslijedila, nije suđen očiti prekršaj nad njime za isključujući karton Ercegu...Ja takav nogomet ne želim gledati... Nije problem samo na našoj utakmici, ali ovo kako se nama u Puli sudilo bilo je sramotno. Sramotno!", završio je Kulešević. (g)



Tagovi

Ivica KuleševićNK Osijek

Ostale Vijesti