Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Krznar: Namjerno smo napali njihovu lijevu stranu, a bod Genka protiv West Hama je pozitivna stvar za nas

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.11.21. | 23:21

Damir Krznar zadovoljan utakmicom i oduševljen atmosferom.

Nakon pobjede Dinama na Maksimiru od 3:1 protiv Rapida, izjavu je dao i trener Plavih, Damir Krznar.

"Iza nas je jedna jako zahtjevna utakmica. No, bili smo kompaktni, staloženi, mirni. Držali smo se plana. Nesretno smo otvorili utakmicu, Franjić ja malo zakasnio kod postavljanja, no brzo smo se vratili i dokazali kvalitetu. Kapa do poda svakom pojedincu", rekao je Krznar i nastavio:

"Napali smo njihovu lijevu stranu koju smo okarakterizirali kao slabiji dio Rapidove momčadi. Uspjeli smo proći po njoj i zabiti pogotke. Defenzivni dio smo također odradili odlično, nismo im dali previše šansi. Utakmicu smo sigurno priveli kraju".

Krznar je komentirao i strijelce:

"Vesele nas forma Andrića koji je puno patio do trenutka kada je dobio priliku. Sada je obilato koristi. jako mi je drago zbog njega. Petković? Odigrao je herojsku, junačku utakmicu, dobio je udarac u rebro i smogao je nastaviti. Rekao je na poluvremenu da može. Hvala mu na tome. Šutalo je također iskoristio svoju šansu. Posljednju utakmicu u Gorici odigrao je odlično, na najbolji mogući način i logika je bila da ga stavimo i danas. Vratio je to na najbolji način".

Pred Dinamom je utakmica protiv Genka koji je večeras remizirao kod West Hama.

"Mogu reći da nam je taj remi zapravo koristio. Da su izgubili, u idućem kolu igrao bi nam za prolaz i bod, a to vodi drukčijem pristupu utakmice kod igrača. Sada nemamo kalkulacija, moramo ići na pobjedu. Tako ćemo se pripremiti".

Za kraj pohvalio je Bad Blue Boyse koji su danas proslavili 35. rođendan.

"Prekrasna atmosfera ponovno na Maksimiru! Imali smo veliku podršku na terenu, bila je ta velika pozitiva s tribina koja nas je nosila. Morali smo im se odužiti. Hvala navijačima na tome", rekao je za kraj Krznar.



Tagovi

Damir KrznarDinamo ZagrebGNK DinamoRapid BečGenk

Ostale Vijesti