Real lakoćom prizemljio Valenciju i izborio finale Superkupa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.01.20. | 22:01

Kroos, Isco i Modrić majstorijama prizemljili Šišmiše.

Real Madrid je pobijedio Valenciju u polufinalu španjolskog Superkupa te izborio utakmicu za trofej u kojoj čeka boljeg iz susreta između Barcelone i Atletica.

Kraljevski klub je potpuno dominirao u prvom dijelu, igrači Valencije kao da su zaboravili doputovati u Saudijsku Arabiju. Kazna je uslijedila u 15. minuti kad je Kroos senzacionalnim golom načeo mrežu Šišmiša.

 

 

Sjajni njemački veznjak ovim je potezom posjetio na gol legendarnog Bake Sliškovića, kad je na identičan način matirao Ivkovića.

Do kraja poluvremena smo vidjeli još jedan gol u mreži Domenecha, Kroos je u 39. minuti prošao po desnoj strani vratio povratnu za Modrića, čiji udarac završava u bloku, ali se lopta odbija do Isca koji je posprema za 0:2.

 

 

Početkom drugog dijela smo gledali presliku prvog, a Luka Modrić u 65. minuti majstorski svojim zaštitnim znakom zapečaćuje sud sudbinu Šišmiša.

 

 

Nakon gola Valencija je podigla svoju igru, koja je više rezultirala opuštanjem Reala, no osim počasnog gola iz kaznenog udarca Pareja u 91. minuti ništa drugo nisu mogli. Zaslužena pobjeda Reala, koji su i bez Benzeme, Balea i Hazarda potpuno nadigrali Šišmiše.

 

 

 

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Španjolski SuperkupToni KroosLuka ModrićIsco

Ostale Vijesti