Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorovic/PIXSELL

Kovačević: "Potući ćemo se za tu sredinu tablice", Poms: "Ne mogu dečkima ništa prigovoriti, Hajduk nam je sad fokus"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 26.02.23. | 19:42

Završeno je 23. kolo HNL-a pobjedom Varaždina protiv Osijeka u slavonskoj metropoli

Varaždin je golom Domagoja Drožđeka slavio 1:0 u Gradskom vrtu i vratio se na pobjedničke staze nakon krizne faze. S druge strane, Osijek se nema čemu veseliti već duže vremena.

"Težak raspored, malo smo poljuljani bili, ali danas smo bili onakvi kakav sam htio, brzi, hitri, imali smo tu jednu lijepu šansu i postigli taj lijepi gol. Znali smo da ćemo s Domagojem puno dobiti. U zadnjim utakmicama smo imali više šansi pa nismo zabijali, sada smo bili čvrsti i kompaktni pa ti se to vrati", rekao je Mario Kovačević za MaxSport 1 i dodao:

"Bilo mi je važno zbog samopouzdanja mojih igrača da danas pobjedimo, da se borimo za tu sredinu tablice."

Slijedi im Šibenik kod kuće.

"Borba za opstanak je još otvorena, a mi ćemo igrati kod kuće, pred domaćom publikom smo i bolji. Vjerujem da ćemo slaviti."

Rene Poms prokomentriao je četvrtu utakmicu bez pobjede.

"Ne mogu prigovoriti ništa momčadi, trudili smo se, radili smo sve. Nedostajalo nam je to nešto na kraju, imali smo dosta križanja, ali nedostajao nam je taj individualni dodir na kraju. Nismo imali baš neke najbolje šanse, ali nismo bili ni bez prilike"

U srijedu je utakmica u Kupu s Hajdukom.

"Utakmica Kupa nam je jako bitna ove sezone. Sve ćemo učini da dobijemo. Sada se pripremamo samo za nju, a onda ćemo tek gledati što nas poslije čeka."

Šime Gržan je iznesen na nosilima s terena.

"Ne znam što je s Gržanom. Sutra ćemo se pripremati za utakmicu i onda ću vidjeti što je sa Šimom, nadam se da je dobro."



Tagovi

Mario KovačevićNK VaraždinHNLŠime GržanRene PomsHajduk

Ostale Vijesti