EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images
EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images

Kastrati se vratio u prvu momčad Legie, novi trener ga izvadio na poluvremenu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.10.21. | 19:34

Prvak je svladao četvrtoligaša teže od očekivanog.

Poljskim i domaćim medijskim prostorom odjeknula je vijest da je bivši igrač Dinama Lirim Kastrati, zajedno s još trojicom suigrača, izbačen iz prve momčadi poljskog prvaka pred utakmicu protiv Piasta u Gliwicama. Razlog izbacivanja iz momčadi bila je nedisciplina i, kako poljski mediji tvrde, pretjerano tulumarenje, a to je ujedno bio i posljednji, očajnički pokušaj sada već bivšeg trenera Legije Czeslawa Michniewicza da prodrma momčad i spasi svoj posao.

Taj mu potez nije urodio plodom, Legija je izgubila 1:4 i ostala na 15. mjestu ljestvice, sa svega bodom više od zone ispadanja. Michniewicz je dobio otkaz, a klupu je u ponedjeljak preuzeo Marek Golebiewski koji je obnašao funkciju pomoćnog trenera.

Prvi potez Golebiewskog bio je povratak 'nestašne četvorke' u kadar prve momčadi za dvoboj šesnaestine finala kupa protiv četvrtoligaša Swita Skolwina. Kastrati, Lindsay Rose i Mattias Johansson krenuli su u današnjoj utakmici od prve minute, a Juergen Celhaka je ušao u završnici dvoboja.

Lega je skromnog četvrtoligaša pobijedila teže od očekivanog, golom nedavno suspendiranog Rosea u 35. minuti utakmice.

A Kastrati? On je odigrao prvo poluvrijeme nakon kojega je ostavljen u svlačionici.

"Swit je odigrao jako dobru utakmicu, vidjelo se da se žele pokazati protiv protivnika kao što je Legia. Mi smo morali pobijediti. Bili bismo naravno sretniji da smo zabili više pogodaka, no najbitniji je prolaz u iduću rundu. Trener me izvadio kako bi me odmorio za iduće izazove. Fizički se osjećam dobro. Kada bih igrao više, bio bih još bolji. Sada se okrećemo budućnosti. U nedjelju nas čeka važna prvenstvena utakmica", rekao je Kastrati za službenu stranicu kluba.

Legia u nedjelju dočekuje Pogon iz Szczecina, a onda i Napoli u četvrtom kolu Europske lige.



Tagovi

Lirim KastratiLegia

Ostale Vijesti