EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images
EVGENIA NOVOZHENINA/Action Images

Lirim Kastrati i još tri igrača izbačena iz prve momčadi Legije

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.10.21. | 20:06

Taj potez trenera nije spasio otkaza.

Nakon teškog poraza od Piast Gliwica (1:4) u prošlom kolu poljske Ekstraklase, trener Czeslaw Michniewicz dobio je otkaz na klupi poljskog prvaka Legije iz Varšave. Michniewicz je prije utakmice bio svjestan da mu je utakmica u Gliwicama posljednja šansa za spas svoje pozicije te se prije dvoboja odlučio na drastičan potez. Iz momčadi prvaka Poljske izbacio je četiri igrača među kojima je bio i bivši igrač Dinama Lirim Kastrati. Preostala trojica su Mattias Johansson, Lindsay Rose i Juergen Celhaka.

Prema pisanju poljskih medija, razlog izbacivanja je nedisciplina, odnosno, tulum kojeg je organizirao Mattias Johansson nakon pobjede u Europskoj ligi nad Leicesterom, a na kojem su se trebali naći i njegovi suigrači. Ta vijest je stigla do struke kluba te je nestašni četverac izbačen iz momčadi prije putovanja u Gliwice.

Taj drastičan potez ipak nije urodio plodom. Legia je izgubila, a Michniewicz je dobio otkaz.

Poljski mediji pišu kako su navijači Legije bjesni, da su noćni klubovi u Varšavi prepuni Legijinih igrača i to ne samo nakon utakmica.

Nakon teškog prvenstvenog poraza, navijači su imali oštar razgovor sa svojim igračima te su im, osim slabe igre na terenu, spočitali i neprimjereno ponašanje i tulumarenje izvan travnjaka. Navijači su im, tvrde poljski mediji, zabranili da izađu nakon poraza i naglasili im da im je to 'zadnje upozorenje'.

Legia inače jako dobro stoji u Europskoj ligi, predvodi 'skupinu smrti' s Napolijem, Leicesterom i Spartakom iz Moskve, no u prvenstvu se nalaze na rubu zone ispadanja, na katastrofalnom 15. mjestu s četiri poraza u nizu.

Lirim Kastrati prešao je u Legiju ovog ljeta za 1.3 milijuna eura, za sada je u devet nastupa zabio dva gola.



Tagovi

LegiaLirim Kastrati

Ostale Vijesti