REUTERS/Matthew Childs
REUTERS/Matthew Childs

Kanadski izbornik nakon velikog poraza: "Presudan trenutak bio je pred kraj prvoga dijela"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.11.22. | 19:44

Nakon utakmice Hrvatske i Kanade, Herdman je otkrio svoja razmišljanja

Kanadski izbornik, John Herdman, je nakon poraza od Hrvatske nije bio pretjerano riječit budući da nas nisu uspjeli 's***ati' kako je bio najavio. Vatreni su ih poslali kući, a jedino im veselje ostaje što su protiv nas zabili svoj prvi gol na Mundijalima. Sve ostalo bila je tek blijeda predstava pokraj furiozne Hrvatske.

"Zabili smo prvi gol na Svjetskim prvenstvima, proslavili s našim navijačima, ali kada su oni poveli pred kraj prvog poluvremena to je bio presudan trenutak. Hrvatska je ubojita u tranziciji, ali ponosan sam borili smo se u utakmici."

S druge strane Dalić je bio puno zadovoljniji, ali kao i uvijek, ponizan:

"Pratili smo Maroko, znali smo koliko mogu, koliko su dobri. Ovom pobjedom nismo ništa riješili, protiv Belgije moramo ići na pobjedu. Ovo je njima, kao i nama, odlučujuća utakmica i bit će nam jako teško. Ne smijemo gledati da smo prvi u skupini, moramo tražiti pobjedu. Nema sreće, euforije ni tragedije. Idemo korak po korak", zaključio je svoje izlaganje izbornik Dalić.



Tagovi

kanadska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna reprezentacijaKatar 2022Svjetsko prvenstvo u rukometu Katar 2020Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti