Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Kanađanin koji je rastužio Riječane pred vratima Tottenhama

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.10.23. | 17:59

Za reprezentaciju Javorova lista je u 43 nastupa zabio 25 golova

Kanadski napadač Jonathan David (23) koji je u kolovozu rastužio navijače Rijeke postigavši na Rujevici pogodak za prolaz Lillea u Konferencijsku ligu, pred vratima je lonodonskog velikana Tottenhama.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema pisanju "otočkih" medija, Tottenham će ove zime pokušati angažirati napadača Lillea čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 50 milijuna eura.

Podsjetimo, Rijeka je ovoga ljeta ispala od Lillea u play-offu Konferencijske lige nakon što je u prvom susretu izgubila 1-2, a potom u uzvratu na Rujevici nakon produžetaka odigrala 1-1. Pogodak za 1-1 i prolaz francuskog sastava upravo je zabio kanadski reprezentativac u 109. minuti susreta.

David je u Lille stigao u ljeto 2020. iz Genta za 20 milijuna eura i u 144 utakmice zabio je 62 gola. Zanimljivo, u svakoj od svojih dosadašnjih pet sezona profesionalne karijere, dvije u Belgiji, a tri u Francuskoj, je upisao dvoznamenkasti broj golova, a očekuje se kako će tako biti i ove sezone nakon što je u prvih osam nastupa zabio četiri gola.

Za kanadsku reprezentaciju je u 43 nastupa zabio 25 golova.

Tottenham se trenutačno nalazi na vodećoj poziciji engleskog prvenstva sa 20 bodova koliko ima i Arsenal, dok je Manchester City treći s dva boda manje.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.


(Hina) 


Tagovi

Jonathan DavidLilleTottenhamkanadska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti