REUTERS/Hannah Mckay
REUTERS/Hannah Mckay

Kanađani nakon ispadanja: "Razočarani smo, izložili smo se i oni su nas kaznili"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.11.22. | 09:25

Kanadski mediji ne prestaju pisati o velikom porazu od Hrvatske

"Pokazali smo tko je koga j**ao!", rekao je Andrej Kramarić, dvostruki strijelac Vatrenih, nakon velike pobjede nad Kanadom u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Kataru. Hrvatska je slavila s dojmljivih 4:1 i to nakon šokantnog primljenog gola u drugoj minuti. Na kraju su se pravdati svojim navijačima morali Kanađani, a koliko su razočarani nisu krili. Ali prema riječima kapetana Atibe Hutchinsona, Kanada ima još puno za što igrati u svojoj posljednjoj utakmici protiv Maroka u četvrtak.

"Naučit ćemo iz ovoga i imamo još jednu utakmicu za pet dana. Želimo završiti s dobrom notom. Nismo još osvojili nijedan bod na Svjetskom prvenstvu. Dakle, želimo završiti s tri boda i nekako se držati ponosno nakon toga,” rekao je Hutchinson, prenosi TSN, nakon što je upisao svoj 100. nastup za Kanadu na međunarodnoj sceni.

Hoilett se složio s njim.

“Teška utakmica za nas, težak rezultat. Pokazali smo dosta karaktera i borili smo se do samog kraja. Na kraju, razočarani smo, ali imamo puno pozitivnih stvari koje možemo uzeti iz zadnje dvije utakmice. Moramo držati glavu visoko. Tamo smo danas pokazali puno srca i samo moramo izvući pozitivne strane. Imamo još jednu utakmicu do kraja i mogućnost da ostvarimo rezultat ne samo za nas, već i za naciju i naše obitelji,” rekao je Hoilett.

Alphonso Davies otvorio je susret pogotkom za Kanadu glavom nakon ubačaja Tajona Buchanana u drugoj minuti. No Hrvatska je postigla dva gola pred kraj prvog poluvremena i nastavila pritisak u drugom s još dva, stigavši ​​do pobjede koja ju je dovela u izjednačenje s Marokom na vrhu skupine F.

“Razočaran sam rezultatom. Nije bilo lako,” rekao je Davies.

“Dali smo sve od sebe, borili smo se cijelu utakmicu. Radujemo se sljedećoj utakmici i nadamo se da ćemo osvojiti neke bodove.”

(eg)




Tagovi

kanadska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti