Foto: screenshot
Foto: screenshot

Kamere snimile Isca kako se jada Modriću: Kad me vadi, izađem na poluvremenu, a uvodi me u 80.

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.10.20. | 10:58

Luka Modrić ušao je s klupe u El Clasicu i zabio, ali uoči ulaska u igru morao je slušati jadikovanje svog kolege.

Real Madrid za vikend je pobijedio Barcelonu 3:1 u prvom El Clasicu ove sezone u La Ligi i čini se nakratko umirio krizu uzrokovanu serijom lošijih rezultata, ali nisu svi u momčadi baš tako sretni.

Naime, nekadašnji Zidaneov miljenik Isco, u zadnje vrijeme nije u dobroj situaciji u Real Madridu, a svoje nezadovoljstvo, izgleda, iznosi pred ostatkom svlačionice.

Ne izgleda, nego doslovno, jer su njegovo kukanje Luki Modriću, Marcelu, Joviću, Lucasu i Militau uoči utakmice protiv Barcelone na Camp Nou snimile kamere Movistar Plusa.

Vješti snimatelj uhvatio je njegov razgovor s kolegama s klupe za pričuve uoči početka El Clasica, komentirao je svoj odnos s trenerom Zidaneom analizirajući njegove poteze:

„Kad me vadi iz igre, vadi me u 50. ili 60. minuti, ponekad i na poluvremenu, a ako me mora staviti u igru, uvodi me u 80. minuti,“ jadao se Isco Modriću i ostatku društva.

Kamere su potom snimile Marcela i Modrića koji su se samo nasmijali na njegovu muku, dok je srpski reprezentativac Luka Jović sve slušao igrajući se na mobitelu.

SNIMKU CIJELOG DOGAĐAJA POGLEDAJTE OVDJE


Tagovi

Luka ModrićIscoZinedine Zidane

Ostale Vijesti