Kad lopta ne želi u gol: Kako je Sevilla sačuvala mrežu u ovoj situaciji? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.11.18. | 17:21

Kakve scene u Belgiji.

Jednu od zanimljivijih utakmica jučerašnje Europske lige odigrali su Standard Liege i Sevilla. Domaćin iz Belgije slavio je s 1:0 pogotkom Mousse Djenepa, ali nakon utakmice priča se samo o jednom detalju. 

U trećoj minuti sudačke nadoknade drugog poluvremena, sijevnula je kontra Standarda, a stoper Seville Simon Kjaer odlučio je glavom vratiti loptu golmanu. Pritom nije uočio da je Tomas Vaclik istrčao izvan 16-erca, a tada kreće pravi šou program. 

Vaclik u punom trku jedva stiže loptu i spašava siguran gol, odbijanac prihvaća Bastien te proigrava Orlanda, a njemu je udarac ukrao Djenepo. Naposlijetku, uspjeli su pogoditi samo gredu, a Orlando Sa je bio prilično ljut na suigrača koji se petljao tamo gdje mu nije bilo mjesto. 

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="pl" dir="ltr">Dzisiejsza Liga Europy to prawdziwe złoto.<br><br>Oto, co się działo w doliczonym czasie gry meczu Standardu z Sevillą  <a href="https://t.co/YI50hKkdFl">pic.twitter.com/YI50hKkdFl</a></p>&mdash; Kacper Klasiński (@KaKlasinski) <a href="https://twitter.com/KaKlasinski/status/1068264580802142208?ref_src=twsrc%5Etfw">November 29, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 
(foto: Screenshot)

Tagovi

Standard Liege

Ostale Vijesti