Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Jurić otpao za utakmicu s Genkom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.09.21. | 16:37

Tek što je proigrao u modrom dresu, australski Hrvat zadobio je ozljedu

Nakon pogotka Orijentu u Kupu, Deni Jurić prekjučer je u Koprivnici protiv Slaven Belupa zabio svoj prvi ligaški pogodak za Dinamo. Baš je počeo loviti formu u klubu, Krznar je zadovoljno kimao glavom, a onda se australski Hrvat - u istoj utakmici - ozlijedio. Zadobio je distorziju zgloba te u 62. minuti morao izvan igre.

Iako još nije poznato koliko će bivši napadač Šibenika izbivati s terena, jedno je jasno. Neće biti na raspolaganju za utakmicu 2. kola Europske lige protiv belgijskog Genka, koja se igra za tri dana, 30. rujna. Zglob mu je jako natekao i mora pričekati s magnetskom rezonancom, koja će otkriti više detalja.

Jurić je u Dinamo stigao početkom ljeta iz Šibenika za milijun eura. 24-godišnjak koji je nekoć bio u drugoj momčadi Hajduka, slovenskom Triglavu, Solinu i Rudešu, za Modre je službeni debi upisao 21. kolovoza u prvenstvu protiv Lokomotive. Dosad je sve zajedno nastupio u sedam utakmica, uključujući i onu protiv West Hama na Maksimiru, u kojoj su Čekićari slavili s 2:0.

Napadač, vlasnik jednog nastupa za australsku u-23 reprezentaciju, prema Transfermarktu vrijedi milijun eura.



Tagovi

Dinamo ZagrebEuropska ligaGenkDeni JurićHrvatska

Ostale Vijesti