Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Juniori Hajduka Ligu prvaka otvaraju bez Biuka i Ljubičića

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 28.09.21. | 11:24

Mladi Splićani u četvrtak igraju protiv Skhendije

Hajduk se vraća u Ligu prvaka, pa makar i juniorsku. Mlada momčad Bijelih danas kreće na put prema Zagrebu odakle će u srijedu ujutro poletjeti za Skoplje. Tamo će u četvrtak u 14 sati odigrati prvu utakmicu 1. kola UEFA Youth League protiv Skhendije iz Tetova, juniorskih prvaka Sjeverne Makedonije.

Trener Hajduka Marijan Budimir na put će povesti dva vratara i 18 igrača, a među njima nisu Stipe Biuk i Marin Ljubičić. Oni imaju pravo nastupa za juniore i prijavljeni su za Ligu prvaka, ali trenutno su potrebniji prvoj momčadi Bijelih.

Koliko je dobra Skhendija teško je reći, za Hajduk je mala prednost što se utakmica igra u Skoplju, a ne Tetovu. I zbog putovanja i zbog domaćinske atmosfere.

Nakon utakmice mladi Splićani se vraćaju u Zagreb gdje će ostati do nedjelje kada igraju prvenstveni dvoboj protiv Intera iz Zaprešića.

Uzvrat protiv momčadi iz Sjeverne Makedonije igra se 19. listopada na Poljudu. Ukoliko Hajduk prođe Skhendiju u sljedećem ga kolu čeka boli iz dvoboja latvijskog Daugavpilsa u bjeloruskog Minska.

Momčad juniora Hajduka za Skoplje:

Toni Silić i Luigi Mišević (vratari) te Luka Škaričić, Luka Posinković, Šimun Hrgović, Ivan Dominić, Stipe Vladušić, Luka Bradarić, Dominik Prpić, Niko Đolonga, Franjo Lazar, Rokas Pukstas, Marko Brkljača, Marko Capan, Marko Domančić, Mate Antunović, Jere Vrcić, Filip Čuić, Elvis Letaj i Antonio Jakir.


Tagovi

Hajduk IIHajdukHajduk Split U19Stipe BiukMarin Ljubičić

Ostale Vijesti