Pixsell
Pixsell

Još malo dobrih vijesti za Osijek: Suparnik Bijelo-plavih poražen na otvaranju domaćeg prvenstva

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 31.07.23. | 08:17

Nakon velikog preokreta i 4-3 pobjede nad Rudešom, Osijek se okreće uzvratnoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige u Zalaegersegu.

Nakon što su nadoknadili 0-3 zaostatak od Rudeša i 4-3 pobjedom stigli do šest prvenstvenih bodova nakon dva kola HNL-a, Osječani se maksimalno fokusiraju na uzvratni susret drugog pretkola Konferencijske lige protiv mađarskog ZTE-a. Osijek je u prvoj utakmici slavio s 1-0 kasnim golom Ramona Miereza i u četvrtak, 3. kolovoza nastojat će izboriti plasman u treće pretkolo i susret protiv boljeg iz dvoboja Adana Demirspor - Cluj (prvi susret završio je 1-1).

Dobra vijest za Bijelo-plave je nastavak loše forme ZTE-a koji je u svojem Zalaegersegu izgubio od Kisvarde s 0-2, a oba pogotka na utakmici zabio je bivši napadač Osijeka Jasmin Mešanović (u sezoni 2014/15 zabio je četiri gola za Bijelo-plave), prvi u 7., a drugi u 15. minuti dvoboja. Za drugi pogodak asistirao mu je donedavni desni bek Lokomotive Branimir Cipetić, a Dominik Kovačić odigrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nezadovoljan zbog lošeg ulaska u utakmicu i zaostatka od 0-2 nakon prvih 45 minuta, Gabor Boer je svih pet zamjena napravio na poluvremenu. Između ostalog, iz igre je izašao još jedan bivši Osječanin, Zoran Lesjak.

Uzvratna utakmica drugog pretkola Konferencijske lige igra se u četvrtak u 18.45 u Zalaegersegu. (rv)

(Hina)


Tagovi

Konferencijska ligaOsijekZTE

Ostale Vijesti