Jednom nogom u PSG-u: Igrač Reala zatražio odlazak iz kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 09:06

Rastanak sve bliži.

Kao što smo jučer pisali, trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel u velikim je kadrovskim problemima. Osim što mu je glavni igrač Neymar na izlaznim vratima, vratarska pozicija je vrlo tanka, a u klubu smatraju da prvo rješenje Alphonse Areola nije dovoljno kvalitetan za njihove šampionske ambicije.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FGermanijak%2Fposts%2F2085869521519338&width=500" width="500" height="490" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Iz tog razloga, Parižani su postavili kao prioritet dovođenje vratara madridskog Reala, Keylora Navasa. Iako još nema nikakvih informacija, očigledno je kako je PSG obnovio kontakte s 32-godišnjim golmanom koji je pao u drugi plan kod Zinedinea Zidane. Francuski trener je odlučio da jedinicu, očekivano, nosi Thibaut Courtois. Iz tog razloga, Navas je zatražio transfer iz kluba, a teško da će ga Florentino Perez moći zadržati.

Sve je izvjesnije kako će Kostarikanac kroz par dana preseliti u glavni grad Francuske.

 

 

(Foto: Reuters)


Tagovi

Keylor Navas

Ostale Vijesti