Jedan od ključnih realovaca napao upravu zbog prodaje Ronalda: Ne možete cijelo sunce pokriti prstom

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 03.10.18. | 17:38

Napokon je netko javno priznao.

Nakon trećeg uzastopnog kiksa Real Madrida – i treće utakmice zaredom da nisu postigli niti jedan pogodak – jedan od ključnih igrača aktualnog prvaka Europe progovorio je o problemima u momčadi.

ODIGRAJ Deportivo Alaves – Real Madrid

Nositelj nagrade za najboljeg vratara prethodne sezone, Keylor Navas iskreno je progovorio o 'rupi' u kadru nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus, nakon što je postigao 44 pogotka za 'kraljevski klub' prošle sezone.

„Cristiano je postavio letvicu jako visoko“, kaže vratar Kostarike i dodaje simboličnu izjavu o nedostatku prave zamjene u svlačionici za njega, usput uputivši strelicu upravi zbog nedovođenja adekvatnog pojačanja: „Ne možete pokriti cijelo sunce jednim prstom. Cristiano je zabio mnogo golova dok je bio ovdje, ali to je sada prošlost i ne možemo si dopustiti da živimo u prošlosti“.

Sinoć je Real stradao u Moskvi kod CSKA gdje je Navasa matirao hrvatski nogometaš Nikola Vlašić već u drugoj minuti utakmice. Utakmica je pokazala da Los Blancosi imaju očitih problema s realizacijom, a jedan Ronaldo bi bio 'života vrijedan' u ovom trenutku.

„Imali smo nekoliko sjajnih prilika, ali nismo uspjeli ugurati loptu u mrežu. Nismo imali sreće“, rezigniran je bio 31-godišnji vratar Reala koji je prepoznat od strane FIFA-e ove godine kada je primio nagradu za najboljeg vratara sezone, a već godinama brani u odličnoj formi za trostrukog uzastopnog prvaka Europe.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Keylor Navas

Ostale Vijesti