foto: Action Images
foto: Action Images

Jamesov procvat u Evertonu tjera još jednu zvijezdu iz Reala?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 19.10.20. | 08:49

Zidaneu bi se kadrovska politika mogla vratiti pražnjenjem svlačionice.

James Rodriguez doživio je novu igračku mladost u momčadi koja je hit početka Premiershipa, te koja je minulog vikenda tek izgubilia prve bodove u Merseyside derbiju protiv Liverpoola.

Everton pod vodstvom jednog od najboljih trenera 21. stoljeća Carla Ancelottija igra veoma dobro, a temeljna napadačka snaga ‘’Karamela’’ upravo je Kolumbijac. Vezano uz taj rasplet, za španjolsku Marcu progovorio je jedan od najbolji brazilskih igrača novog doba, Rivaldo.

“Ako ga Zidane nastavi zanemarivati, ode i Isco iz Reala”, smatra bivša Zlatna lopta.

“Kolumbijac rastura u Engleskoj s Evertonom i ne bih se iznenadio ako se Isco u bliskoj budućnosti odluči na neki sličan potez. Gleda njega kako je sretan i kako koristi priliku da napokon igra standardno u prvoj postavi.”

Španjolac je dobio jedno poluvrijeme u subotu protiv Cadiza, a ukupno je uživao tek 147 minuta pod Zidaneom ove sezone, ne ubilježivši gol ni asistenciju.

Logično, velika Iscova želja je da se nametne španjolskom izborniku Luisu Enriqueu za popis od 23 igrača koje će voditi na Euro sljedećeg ljeta, a to će biti posebno izazovno u trenutnoj situaciji u Realu, pogotovo ako se uzme u obzir da nije pozvan za Ligu nacija.



Tagovi

James RodriguezIscoZinedine ZidaneRivaldoReal Madrid

Ostale Vijesti