Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Jakirović o ljutitom Petkoviću:"Nije ozlijeđen, ali dobro da je izišao iz igre! Na tom terenu nije mogao igrati"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.01.24. | 16:35

Dinamov trener zadovoljan odrađenim u Rovinju, Modri u blatu pobijedili Slask (3-2)

Dinamo je završio zimske pripreme. Četvrtak je slobodan dan, od petka je fokus na Lokomotivi i pripremama za tu utakmicu (utorak, 23.siječnja). Zadnja utakmica odigrala se u očajnim uvjetima, u blatu i kaljuži, po jakoj kiši, malo je tu bilo pravog nogometa, puno duela, napucavanja, grešaka. No, snašli su se Modri nekako u tom kaosu, svladali poljski Slask, lidera ljestvice, 3-2.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Čestitam dečkima na htijenju, samo se tako moglo igrati po ovakvim uvjetima. Prilagodili smo se, nismo mogli provesti neke zahtjeve koje smo postavili prije utakmice. Ozbiljan suparnik, bilo je puno duela, puno trke. Drago mi je da smo zabili tri gola, dva koja smo primili više su posljedica tehničkih grešaka, možda i zbog komunikacije, ali uspjeli smo izvući pobjedu.", rekao je trener Sergej Jakirović.

A iako su strijelci bili Perković, Ademi i Brodić, utakmicu je obilježio potez Brune Petkovića. On je u 51.minuti samovoljno i ljutito napustio teren, iritiran stanjem travnjaka i nenogometnim uvjetima. Prolazeći kraj svoje klupe prokomentirao je nešto u stilu: 'Oragnizirajte popodne još jednu utakmicu, ja ću opet igrati.! I otišao je u svlačionicu. Činilo se u prvom trenu da šepa, međutim, srećom se ne radi o ozljedi, barem trenutno tako izgleda.

"Koliko znam nitko se nije ozlijedio, Bruno je više izišao iz predostrožnosti, jer na tom terenu se više nije moglo igrati. Ali, bolje da je izišao.", rekao je Jakirović, ne želeći, očito, od Petkovićeve odluke da napusti teren raditi nekakav problem. Doista, bolje da je izišao...

"Kad Ademi ima takav pristup, onda i drugi moraju dati više i tako je i bilo. Energetski smo jako dobri, da je teren bio bolji pokazali bismo i više, ali napravili smo što smo planirali, zadovoljni smo."

Debitirao je Ogiwara, no malo se toga moglo vidjeti od njega.

"Stavio sam ga zadnjih 20 minuta da malo osjeti momčad, imao je jedan dobar centaršut, ima oštre ubačaje, dobru percepciju igre, odmah se pridodaje s leđa, bit će sve bolji i bolji. Dobro je da nemamo ozlijeđenih, nekim problema ima Perić, vidjet ćemo kako će biti. Sve ostalo je bilo savršeno do danas, odlično vrijeme, zahvalio bih se i hotelu i ljudima koji su organizirali treninge i održavali terene.", zaključio je Dinamov trener.



Tagovi

GNK DinamoBruno PetkovićSergej Jakirovićpripreme

Ostale Vijesti