Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Izdanak Dinamove škole nogometa i bivši veznjak Osijeka karijeru nastavlja u susjedstvu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.06.21. | 10:32

Bijelo-plave je napustio ove veljače.

Prema pisanjima medija iz susjedne BiH, izgleda kako će Karlo Kamenar uskoro postati novi igrač Zrinjskog iz Mostara.

Bivši veznjak Osijeka napustio je Gradski vrt ove veljače te se kao slobodan igrač priključio mađarskom Mezőkövesdu. No, to se nije pokazalo najsretnijim rješenjem za 27-godišnjeg Zagrepčanina koji je u proljetnom dijelu sezone za mađarskog prvoligaša odigrao tek četiri susreta.

Kamenar je izdanak Dinamove škole nogometa, a pravu igračku afirmaciju stekao je u Rudešu. Klub sa zapada Zagreba u 1. HNL zadržao se tek jednu sezonu, a baš je Kamenar bio najbolji pojedinac momčadi nakon čega je i stigao poziv Osijeka. Ipak, konkurencija je tad u Gradskom vrtu bila prevelika pa se tako ovaj tehnički dobro potkovani središnji veznjak nije uspio nametnuti za minutažu.

Na početku prošle sezone otišao je na polugodišnju posudbu u Žalgiris, da bi onda na zimu potpisao sporazumni raskid ugovora s Osijekom te se kao slobodan igrač zaputio put Mađarske.

Kako sad stvari stoje, nakon pola godine on bi ponovno trebao 'pakirati kofere', unatoč tome što je ima ugovornu obvezu još godinu dana.

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović ovog ljeta želi složiti momčad s kojom će dogodine krenuti u napad na naslov prvaka, a s prvim pojačanjima krenuo je još zimus kad su na Stadion pod Bijelim Brijegom stigli Gačić, Ljubić, Magdić (Osijek II) i Juranović (Dubrava Tim kabel).

Ovog ljeta klub su napustili Govedarica, Travaglia, Pušić, Ibanez i Enin, dok su zasad dogovorena tek dva pojačanja – Luka Kukić i Matija Malekinušić.


Tagovi

Karlo KamenarZrinjskiSergej JakirovićBiH Premier ligaBiH Premijer liga

Ostale Vijesti