Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Izbirljivi Dinamovi napadači odbijaju ponude, Burton se vraća u Dinamo?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.08.21. | 08:58

Sezona je počela, a u Modroj svlačionici mnogi statusi nisu riješeni.

U Maksimirskoj svlačionici vlada velika gužva te su u ovom mjesecu očekuje da pojedini igrači odu na posudbu, dok bi neke od njih vodstvo kluba zasigurno željelo prodati.

Pinto i Leovac su dvojac koji spada u tu drugu kategoriju, a uz njih dvojicu tu su i Kulenoviće te Andrić. No, problem kod prvog dvojca je što nema nikakvih ponuda, dok „izbirljivi“ napadači svoje odbijaju.

Poznato je kako je Kulenović odbio ponudu slavnog Nottingham Foresta i to odmah na prvu. Razlog je taj što se donedavnom mladom reprezentativcu Hrvatske nije išlo u Championship jer je procijenio kako ta liga nije dobra za njegov igrački razvoj pa jeza „nagradu“ prebačen u drugu momčad Dinama. Prema najnovijim informacijama koje donose Sportske novosti ne ide se Sandru ni u Ameriku. Naime, Kulenović je navodno dobio ponudu za sad neimenovanog kluba iz MLS-a te je također odmah odbijena.

Drugi napadač na kojeg Krznar ne računa je Komnen Andrić, koji je prošlu sezonu proveo u ruskoj Ufi, a sad se vratio u Maksimir gdje marljivo trenira i čeka rasplet svoje sudbine. Za nekadašnjeg U-20 reprezentativca Srbije također je prema informacijama koje donose Sportske novosti stigla ponuda i to iz Poljske. Navodno je za njegovim uslugama zainteresiran Zaglebie Lubin, no Andrić im se samo zahvalio jer očito čeka zanimljiviju ponudu, a s obzirom na ugovore koje imaju u maksimirskoj svlačionici rijetko se kome žuri od tamo. Nedavno nam je Andrić u intervju izjavio kako se veseli borbi za mjesto u momčadi Dinama, no ipak će se nešto pitati Krznara.

Nadalje, neki dan smo pisali kako je Robbie Burton odbio posudbe u HNL te da je inzistirao na povratku na Otok. Nekoliko tjedana kasnije želja mu se skoro ispunila, čak štoviše njegov prelazak u Portsmouth je bio praktički gotova stvar. Naime, nekadašnji veznjak Arsenala je otputovao za Englesku te se priključio treninzima kluba s Fratton Parka. Međutim, prema novim informacijama koje donose engleski mediji Burton više ne trenira s Pompeyem te da od tog posla neće biti ništa.


Također, u Maksimirskoj svlačionici postoje igrači koje klub ne bi prodao već bi ih rado poslao na posudbu. U tu kategoriju između ostalih spadaju i dvojica vratara Nevistić i Horkaš, koji čekaju rasplet s prodajom Dominika Livakovića pa se još ne žure s odlukom.


Tagovi

Komnen AndrićSandro KulenovićRobbie BurtonDamir KrznarIvan NevistićDinko HorkašDominik LivakovićDinamo Zagreb

Ostale Vijesti