KEMAL ASLAN/Action Images
KEMAL ASLAN/Action Images

Tipovi dana: Golijada u Luzernu, a sterilno u Istanbulu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 05.08.21. | 11:40

Odabrali smo nekoliko zanimljivih prijedloga.

U rubrici TIPOVI DANA novinari portala Germanijak.hr iznose svoje mišljenje o utakmicama koje se igraju tog dana te daju svoje viđenje koji bi ishod mogao biti postignut na određenim parovima. Tečajevi su bili aktualni u vrijeme pisanja teksta, ali su podložni promjenama

Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 18:00
Sochi - Partizan
ID: 5734956

Partizan je slavio u svih pet utakmica, bez primljenog pogotka. Zapanjujuće je da je u prvoj fazi utakmice "otvorio" sve suparnike (Proleter, Vojvodinu, Voždovac u prvenstvu, te Dunajsku Stredu na međunarodnoj sceni). Sochi s druge strane možda nema snagu klubova iz glavnog grada, niti moć u kojoj je nekad uživala ekipa iz Tatarstana, ali ima momčad koja je prošlo prvenstvo završila na petom mjestu. Ove sezone današnji domaćini su domeće prvenstvo otvorili s porazom kod Nizhnyja, da bi u sljedećem kolu odnijeli puni plijen iz Groznog. U Europi su pomeli azerbajdžansku Keshlu s ukupnim rezultatom 7:2. Sochi je na svom terenu u prošloj sezoni rušio ekipe poput CSKA ili Lokomotiva pa ne vidimo zašto ne bi i Partizan, a Germania Sport još na to garantira najveći tečaj u državi. No, na naš listić ćemo malo na sigurniju opciju pa ćemo tipovati na dvoznak domaćina.


Dvoznak

Tip: 1X (1.42)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 19:30
Trabzon - Molde
ID: 5736735

Trabzon je prošlu sezonu završio na četvrtom mjestu turskog prvenstva, odmah iza istanbulske trojke. Možda je ponajveći njihov problem što im je današnja utakmica prva službena ove sezone, međutim odigrali su četiri pripremne na kojima su tek jedu remizirali dok su ostale pobijedili, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. U goste im danas stiže norveški Molde, koji je za razliku od turske ekipe odigrao već 14 prvenstvenih utakmica, kao i dvije europske. U prošlom pretkolu su izbacili švicarski Servette i to tako da su ih pomeli na domaćem terenu, dok su se u gostima spašavali. Što se nas tiče neka se povijest ponovi pa Norvežani izgube u gostima jer se to plaća sjajnim tečajem. No, kao i kod Sochija ići ćemo na sigurniju opciju pa ćemo igrati dvoznak domaćina.


Dvoznak

Tip: 1X (1.45)
Fiksevi dana
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:30
Luzern - Feyenoord
ID: 5736081

Samo jedan bod Luzern je uzeo iz prva dva kola prvenstva. Prvo su ih Young Boysi pobijedili s 3:4, a zatim je došlo do remija sa St. Gallenom. U oba slučaja, ishod GG4 + je verificiran, dok se Feyenoord pripremao za ovaj meč igrajući za konačnih 1:1 s Haagom. Nizozemci još nisu započeli prvenstvo, a mučenje protiv Drite u prethodnom krugu natjecanja ukazuje da će i sada biti jako teško. No, s obzirom na način igre domaćina naš tip će biti tri i više golova.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 3+ (1.65)
Vrijedi probati
KONFERENCIJSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:45
Hibernian - Rijeka
ID: 5734984

Rijeka je odigrala za konačnih 3:3 sa Dinamom i dokazala da je apsolutno zasluženo u pretposljednjoj rundi kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Naravno, ne zaboravljamo ni dvije čiste pobjede protiv Gzire. Ne zaboravite da je domaćin bez poraza od svibnja, te da će im Rijeka biti egal rival. Na ovoj utakmici sve karte će biti otvorene, a Rijeka sasvim sigurno neće igrati defenzivno. Naš tip će biti oba gol, a navijamo za pobjedu Rijeke.


Oba tima daju gol

Tip: da (1.83)
Fiksevi dana
EUROPSKA LIGA - KVALIFIKACIJE | 20:00
Galatasaray - St.Johnstone
ID: 5735031

Svi su očekivali prolaz PSV protiv Galate u kvalifikacijama Lige prvaka, a onda su dodatno razveselili sve koji stavljaju tipove s više golova na listiće. Međutim, gosti su posljednja četiri susreta odigrali bez golova i vjerojatno će se zatvoriti i protiv Turaka. Stoga je za očekivati manje golova na ovom susretu.


Zbroj golova na utakmici

Tip: 0-3 (1.33)

Tagovi

Tipovi danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti