Screenshot
Screenshot

Ivković o juniorima Hajduka: "Imaju sigurno tri, četiri igrača za budućnost, a prva momčad igra lošije od njih"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.04.23. | 21:51

Hrvatski trener imao je riječi pohvale za mlade hajdukovce

Tomislav Ivković je u emisiji HRT-a Stadion komentirao uspjeh juniora Hajduka, koji sutra igraju finalnu utakmicu Lige prvaka mladih protiv AZ Alkmaara.

"Pokazali su da imaju igrače koji imaju kvalitetu i znanje i koji su sigurno budućnost Hajduka. Prije svega Pukštas, koji je sve bolji iz utakmice u utakmicu, a već i igra prvoligaški nogomet. Tipičan Amerikanac pun samopouzdanja, šteta što nije naš jer bi došao kao as na cenera u našu reprezentaciju, pravi "box-to-box" veznjak, stalno se nađe u šansi. Povratak Capana je bitan za finale, on će donijeti sigurnost u izlasku s loptom", kazao je Ivković pa nastavio:

"Imaju sigurno jedno tri, četiri igrača pred kojima je budućnost. Naravno da je sad euforija u Splitu sad bi htjeli da svi igraju u prvoj momčadi jer ona igra lošije. Ali, dobro da je takva atmosfera. Treba i njima i cijeloj Hrvatskoj da dođemo u takve situacije. Treba pohvaliti i odnos Dinama i Hajduka, kad su im dali informacije o Milanu, pokazalo se da je sport i nogomet iznad svega. Razveselili su ukupno hrvatsku javnost. Svi volimo kad naši mladi naprave ovakav uspjeh", zaključio je.



Tagovi

Tomislav IvkovićHRTStadion

Ostale Vijesti