Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Jakobušić: “Ispisali smo povijest, ali činjenica je da za pravu stvar nedostaju samo seniori”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 21.04.23. | 21:58

Predsjednik Hajduka također je bio oduševljen izvedbom Bilih tića, iako, kako on naglašava 'klub nisu samo juniori'

Juniorska momčad Hajduka plasirala se u finale Lige prvaka mladih nakon što su u Ženevi pred više od 6000 navijača Bijelih svladali moćni Milan s visokih 3:1. Nakon izjava Budimira, Vrcića i Hrgovića, red je stigao i na predsjednika Lukšu Jakobušića.

"Čestitao bih igračima, stručnom stožeru i cijelom klubu. Hvala navijačima. Ovo nije samo pobjeda Hajduka već i cijelog hrvatskog nogometa. Ispisali smo povijest, najveći uspjeh hrvatskog nogometa u juniorima", rekao je Jakobušić i nastavio:

"S nama je bio i Mario Pašalić, svi smo osjetili ponos. Ne može nitko ostati ravnodušan. Poruke i pozive koje primamo... vidimo da su svi za Hajduk. To je ono što nas veseli. Kada znamo koliko imamo navijača, imamo obavezu. Sve to stvara euforiju, zato i jesu razočaranja velika. Činjenica je da za pravu stvar nedostaju seniori."

Potom je Jakobušić dao jedno zanimljivo viđenje za kraj.

“Klub nisu samo juniori, klub je slojevit. Nisu juniori Hajduk. Hajduk je sve ovo. Juniori su ubrzali, rekli kako to treba izgledati. Nedostaje nam taj dio sa seniorima. Dugo smo neuspješni. U juniorima imamo kontinuitet, energiju koja je važna. Imamo i rezultat i atmosferu", naglasio je Jakobušić.



Tagovi

Lukša JakobušićHajdukHajduk IIHajduk junioriLiga prvaka mladihUEFA Youth League

Ostale Vijesti