Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Trener juniora Hajduka uoči povijesne utakmice: „Svi moramo biti jedan za drugoga“

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 23.04.23. | 17:30

Budimir smatra da će Hajduku trebati jako dobro izdanje za pobjedu i trofej

Osim kratkog, nije bilo dugog slavlja Hajdukovih juniora nakon rušenja Milana, jer za feštu je potrebno još srušiti AZ Alkmaar. S tim se slaže i trener Hajdukovih juniora Marijan Budimir koji je pred utakmicom karijere…

„Znamo da nas čeka još jedna utakmica, a to je finale, slavit ćemo poslije finala. Milan smo apsolvirali, iz analize smo uzeli par stvari koje moramo popraviti, to ćemo pokazati igračima. Okrenuli smo se pripremi za Alkmaar, pogledali njihove utakmice, dobre i loše strane te mislim da ćemo spremni dočekati sutrašnju utakmicu“, kazao je Budimir.

Igrači zrače samopouzdanjem?

„Takvi smo na cijelom našem europskom putu, možemo igrati sa svakim. Nikoga se ne bojimo, znamo da je momčad ta koja pobjeđuje, svi moramo biti jedan za drugoga, stavit se u službu momčadi pa će to onda izbaciti pojedinca. Tako smo i došli do finala“.

Zvučne klubove ste eliminirali, možda AZ zvuči manje zvučno….

„AZ je definitivno u rangu tih klubova, ako ne čak i bolji. Kad pogledate koga su oni prošli – Barcelonu 3:0, Real 4:0, Eintracht 5:0. Jako su dobri, a njihova akademija je poznata. Jer čim si u Nizozemskoj ispred Ajaxa, PSV-a i Feyenoorda, znači da si odličan. Prva momčad im je odlična, takvi su im i juniori te će nam trebati jako dobra utakmicu da ih uspijemo pobijediti“, zaključio je u najavi Budimir. (dku)


Tagovi

Marijan BudimirHajdukHajduk juniori

Ostale Vijesti