Action Images / Craig Brough
Action Images / Craig Brough

Ivan Bebek sudi derbi na Bliskom istoku

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 18.03.22. | 09:53

Prošlog je tjedna dijelio pravdu u Grčkoj

Sudac s uvjerljivo najviše nastupa u 1. HNL, Ivan Bebek, sudit će derbi u Kuvajtu između Kazme i Al Arabija koji je na rasporedu ove subote s početkom u 17.45 sati.

(2.65) Kazma (3.10) Al Arabi (2.55)

Inače, sudar je to prve i treće momčadi tamošnjeg prvenstva, a za tu utakmicu Bebeka je delegirao Mike Bossler koji je donedavno bio zaposlenik Fifinog sudačkog odjela, a danas radi kao šef sudaca u NS Kuvajta.

Bebek je prošlog tjedna sudio ogled u 2. grčkoj ligi u kojoj su Veria i AEL Larissa odigrali bez pobjednika (1:1), a bio je to iznimno važan susret budući da je riječ o vodeće dvije momčadi Super lige 2 koje se bore za ulazak među 'elitu'.

(2.65) Kazma (3.10) Al Arabi (2.55)

Još dvije utakmice dijele Bebeka od magične brojke 300. Riječanin sudi u 1. HNL još od sezone 00/01., a u ulozi glavnog suca debitirao je u prvom kolu kad je Hrvatski dragovoljac svladao Čakovec, a golove su zabili Robert Prosinečki i Igor Čalo. Ovo mu je 22. sezona da sudi u 1. HNL, a koliko se odvojio na vrhu vidi se i po tome što je drugi na vječnoj ljestvici Edo Trivković koji je za tri utakmice ostao kratak da dođe do brojke 200.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Ivan BebekKuvajt

Ostale Vijesti