Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Ipak ništa od Keka u Dinamu, uprava kluba još uvijek stoji iza Damira Krznara

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.11.21. | 08:04

Čini se da je trakavica oko trenera Dinama riješena. Barem na neko vrijeme...

Posljednjih se tjedana dosta špekuliralo oko statusa Dinamovog trenera Damira Krznara. Slovenski i hrvatski mediji pisali su kako Kek neće potpisati novi ugovor sa Slovenskim nogometnim savezom, koji mu ističe krajem studenog, jer čeka rasplet situacije u Dinamu.

No, čini se da je taj rasplet dočekan. Dinamo nije slavio u dvije ključne utakmice protiv Osijeka i Genka, ali nije niti poražen. Obje su završile 1:1, uz dosta dobru igru zagrebačkog sastava protiv Osijeka i u prvom dijelu protiv Genka. Dva remija nisu idealna, ali nisu niti za otkaz Damiru Krznaru. Dinamo i dalje sve drži u svojim rukama u sva tri natjecanja, iako su, kako se to često posljednje sada već gotovo dvije godine kaže, iduća dva tjedna ključna.

Pred Dinamom je neugodno gostovanje u Šibeniku, četvrtfinale Kupa protiv Rijeke, derbi protiv Hajduka, a onda i dvoboj na Olimpijskom stadionu u Londonu koji će odlučiti o tome hoće li Dinamo u kasnu zimu i (možda) rano proljeće 2022. igrati Europsku ili Konferencijsku ligu.

Sportske novosti tvrde kako je Damir Krznar siguran na klupi i kako klub u ovom trenutku ne namjerava dovesti novog trenera. Matjaž Kek jučer je izjavio kako će potpisati novi ugovor sa Slovenskim nogometnim savezom nakon što mu istekne postojeći, a to je za tri dana.

No, svi smo svjesni 'klimavosti' Dinamove klupe. Iako Plavi nisu izgubili od Osijeka i Genka, trenutni niz bez pobjede traje tri utakmice. U slučaju novog kiksa, u sutrašnjoj utakmici na Šubićevcu, 'sigurni' status Damira Krznara u sekundi se može promijeniti u 'nesigurni'.

A utakmica na Šubićevcu igra se sutra u 15 sati, dva dana prije nego što Keku istekne aktualni ugovor sa Slovenijom...

(9.35) Šibenik (4.90) Dinamo (1.35)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoMatjaž KekDamir Krznar

Ostale Vijesti