REUTERS/Paul Ellis
REUTERS/Paul Ellis

Ima neka tajna veza: Jamesu u ugovoru stoji da besplatno može otići u – Pariz

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.09.21. | 22:12

Potpisao je za katarski klub, a vlasnik PSG-a je, pogađate, Kataranin

James Rodriguez u srijedu je predstavljen kao novi igrač katarskog Al-Rayyana. S klubom je potpisao trogodišnji ugovor, ali u njemu postoji zanimljiv detalj, na temelju kojeg bi se Kolumbijac mogao pridružiti – Messiju.

Kako piše španjolski AS, 30-godišnji Kolumbijac, koji je napustio Everton nakon što je postalo jasno da nije u planovima novog trenera Rafe Beniteza, u svoj je ugovor s Al-Rayyanom stavio klauzulu koja mu omogućuje da u bilo kojem trenutku jednostavno raskine suradnju s klubom ako dobije ponudu iz Paris Saint-Germaina.

Tamim Al-Thani, čelnik Qatar Sports Investmentsa, fonda koji je kupio PSG, sada će pažljivije motriti Jamesove nastupe u katarskoj Super ligi i, ako ga nekadašnji igrač Reala oduševi, moći bez ikakvih troškova kontaktirati igrača u vezi prelaska u Pariz.

Ako do takvog transfer dođe, osvajač Zlatne kopačke sa Svjetskog prvenstva 2014. u gradu svjetlosti će se priključiti bivšim suigračima iz Madrida Sergiju Ramosu, Keyloru Navasu i Angelu Di Mariji. James prema Transfermarktu vrijedi 28 milijuna eura.



Tagovi

KatarFrancuskaPSGAl RayyanJames Rodriguez

Ostale Vijesti