RICHARD HEATHCOTE/Action Images
RICHARD HEATHCOTE/Action Images

Službeno: James Rodriguez ima novi klub (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.09.21. | 12:53

Fabrizio Romano istaknuo je kako je sve gotovo i kako je ugovor potpisan, a klub je na društvene mreže objavio 'teaser'.

James Rodriguez više nije član Evertona. 30-godišnji Kolumbijac danas bi i službeno trebao biti predstavljen kao novi igrač katarskog Al-Rayyana, s tim da su iz novog mu kluba već objavili 'teaser' na društvenim mrežama

Iako visina odštete nije poznata, već se mjesecima govori kako James i Everton nemaju zajedničku budućnost. Kolumbijac je ne tako davno dodatno povećao bijes navijača 'onog drugog' kluba iz Liverpoola nakon što je izjavio kako ni sam ne zna s kim njegova momčad igra za vikend.

Bivši igrač Porta, Monaca, Real Madrida i Bayerna je na Goodison Park stigao prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Real Madrida. Naravno, to ne bi bilo moguće da trener Evertona u to vrijeme nije bio Carlo Ancelotti koji je uvjerio kontroverznog Kolumbijca na kišni Otok.

Kad je igrao, uglavnom je bio dobar, a pogotovo je to slučaj bio u početku prošle sezone kad kao da je htio svima pokazati kako je i dalje jedan od najboljih preostalih 'desetki' u svijetu nogometa. Iako ta pozicija polako odumire, ponajviše zbog tehničko – taktičkih zahtjeva i činjenice da svi moraju igrati i napad i obranu, James je netko tko nije pretjerano sklon promjeni načina na kojeg igra nogomet stoga odlazak s europskog kontinenta i nije tako veliko iznenađenje.

U novom klubu će ga dočekat Yacine Brahimi i Yohan Boli, dok je trener trenutno osmoplasirane momčadi Katra legendarni Francuz Laurent Blanc.

James tako postaje prva zvijezda u Kataru, baš kao i ponajveća zvijezda azijskog nogometa. Koliko će se tamo zadržati, zna samo on, ali očigledno je kako je ozbiljnom nogometu rekao doviđenja.

Iako je za njega kombinirano u odštetama plaćeno 140 milijuna eura, iako je nosio 'desetku' u Realu, iako je bio prvi igrač Porta i Monaca te otkriće SP-a 2014. godine u Brazilu, dojam je, i to ne samo naš, da je u karijeri mogao puno, puno više…



Tagovi

James RodriguezKatarAl RayyanEverton

Ostale Vijesti