undefined
undefined

Igor Jovićević ima novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 22.09.20. | 10:18

Mladi stručnjak se vratio u zemlju gdje je i započeo trenersku karijeru.

Igor Jovićević je nakon uspješnog vođenja juniora i druge momčadi Dinama u ruke dobio prvu momčad Modrih, no ta avantura je bila potpuni fijasko. Mladi trener je trajao kraće nego što bi i najveći skeptici pomislili, točnije 65 dana, a dojam je ostao da ga je klub potrošio bez da mu je dao i pravu šansu.

No, Jovićević nije čekao dugo na novi angažman. Preuzeo je Dnipro-1 klub iz zemlje gdje je mladi stručnjak i započeo svoju trenersku karijeru.

Dnipro-1 je u petak smijenio dosadašnjeg trenera Dmitra Mihajlenka, koji je imao katastrofalan start u sezoni osvojivši tek bod u tri utakmice te su u klubu odlučili potražiti novo rješenje u vidu hrvatskog stručnjaka, koji će danas biti i službeno predstavljen.

Jovićević je 2014. godine započeo trenerski karijeru u Karpatiju, a ukrajinskog prvoligaša vodio na 46 utakmica. Potom je uslijedila avantura u slovenskom Celju i u Dinamu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL)


Tagovi

Igor JovićevićDnjiproUkrajina

Ostale Vijesti