Pixsell
Pixsell

Igor Bišćan: "Utakmica u petak bit će drukčija od ove, moramo se pojačati što je moguće prije"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 15.07.23. | 22:19

Dinamo je sezonu otvorio trijumfalno, 1-0 pobjedom nad Hajdukom u Maksimiru i stigao do prvog trofeja sezone.

Igor Bišćan nastavio je tamo gdje je prošle sezone nastavio. Pobjedom nad Hajdukom u Superkupu (1-0) Dinamov strateg je u kratkom periodu stigao do svojeg drugog trofeja od kada je na proljeće prošle sezone preuzeo klubu hrvatskog prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+).

"Čestitam prvenstveno svojim igračima na pobjedi. Čestitam i Hajduku na jako dobroj predstavi. Obje ekipe pokazale su pristojan nogomet, posebno s obzirom na ranu fazu sezonu. Obje momčadi imale su svoje šanse. Mislim da smo zaslužili pobjedu za taj jedan gol. Lijepo je otvoriti sezonu pobjedom i trofejom, to nam je bitno na psihološkom planu"

"Sada očekujemo utakmicu u petak koja će biti drukčija od ove. Sigurno će nam ova pobjeda biti još bolja", zaključio je Bišćan uvod i nastavio:

"Malo bih pričekao s ozbiljnijom analizom. Nakon nepotpunih priprema, koje nisu bile kakve bi trebale biti, falilo nam je jako puno igrača. Ova momčad nije odigrala jednu cijelu utakmicu. Iza nas je 90 minuta teške borbe, sigurno ćemo još neko vrijeme tražiti formu i ritam. Trebamo i u ovakvom stanju pobjeđivati."

Ako vas je ova pobjeda dignula, koliko je 'spustila' Hajduk?

"Ne mogu to procijeniti, sigurno smo iz ove utakmice izašli pozitivniji nego oni. Gledamo sebe i spremamo se za ono što nam slijedi. Moramo napraviti sve da već u petak budemo još bolji. Kakav će biti Hajduk? Teško je procijeniti. Mi smo Dinamo i svjesni smo da smo lovina. Svoju zadaću moramo shvatiti opasno".

Ivanušecova ozljeda?

"Čini mi se da nije ništa ozbiljno. Nadam se."

Baturina je danas radio razliku.

"Preuzeo je odgovornost, kao jedan od najmlađih na terenu. Odigrao je jako zrelu utakmicu. Kada je derbi, onda je još upečatljiviji. Posložen je u glavi, konstantno napreduje, polagano se približava nekakvim standardima najviše nogometne razine".

Pojačanja?

"Pokušavamo osnažiti momčad što je moguće prije i bolje. Morat ćemo zapeti još više, utakmice koje dolaze su zahtjevne".



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoHajdukHrvatski SuperkupSuperkupIgor Bišćan

Ostale Vijesti