Iako su potvrdili ostanak Burića, na Poljudu rade na dovođenju slovenskog stručnjaka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.12.19. | 16:28

Vijest je stigla iz dobro obavještenih krugova.

Prema pisanju sportcoma, uprava Hajduka ozbiljno radi na ideji da nakon Damira Burića na klupu Hajduka sjedne Matjaž Kek, najveći trener u povijesti Rijeke i poslije Samira Toplaka drugi najdugovječniji stručnjak na klupi jednog prvoligaša.

Već se neko vrijeme spominje kako je Kek najveća želja, kako uprave, tako i navijačkog puka, a hoće li uistinu sjesti na klupu splitskog prvoligaša pokazat će vrijeme.

Podsjećamo, Matjaž Kek više je od pet godina bio trener Rijeke, a u njegovom mandatu klub je osvojio hrvatsko prvenstvo, dva hrvatska kupa i Superkup.

Pogledajte tečajeve za utakmicu Dinamo - Rijeka

Njegov eventualni, i u ovom trenutku dosta nerealni, odlazak na klupu splitskog prvoligaša bio bi okarakteriziran kao velika uvreda za sve simpatizere Rijeke budući da na Kvarneru Matjaž Kek ima status živuće legende.

Osim Keka, spominje se i ime Igora Tudora, nekadašnjeg igrača Hajduka i Juventusa koji je od travnja 2013. do veljače 2015. bio na klupi splitskog kluba. Nakon Hajduka Tudor je vodio PAOK, Karabukspor, Galatasaray i u dva navrata talijanski Udinese.

Na današnjoj konferenciji za medije Mario Stanić je i službeno (zajedno sa Ivanom Kepčijom) postao novi sportski direktor Hajduka, a o njegovom dolasku u klub već ste imali prilike čitati na Germanijaku:

Dodajemo za kraj kako je Damir Burić na klupu splitskog prvoligaša stigao 20. srpnja ove godine, ali usprkos činjenici da se će Hajduk proljeće u HNL-u dočekati kao drugoplasirana momčad prve lige (osim ukoliko Rijeka ne osvoji bod ili sva tri na gostovanju kod Dinama ove srijede) njegova pozicija glavnog trenera izgleda nije toliko čvrsta koliko neki smatraju da bi trebala biti.

Pogledajte današnju PONUDU Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 (foto: Pixsell)

 


Tagovi

Damir BurićMatjaž Kek

Ostale Vijesti