Germanijak/REUTERS/Richard Heathcote
Germanijak/REUTERS/Richard Heathcote

I Transfermark potvrdio: Najbolji strijelac Rijeke od 1. srpnja je Dinamov! (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.05.22. | 13:02

Švicarski reprezentativac od Rijeke se oprostio pogotkom u finalu Kupa

Josip Drmić karijeru će nastaviti u Dinamu, dogovoreno je još zimus, o čemu je Germanijak već pisao. U međuvremenu je to postala javna tajna, a dan nakon finala Hrvatskog nogometnog kupa, dakle nakon službenog svršetka sezone u Hrvatskoj, kao novog napadača zagrebačkih Modrih Drmića je potvrdio i Transfermarkt, specijalizirani portal za praćenje prelazaka nogometaša.

Podsjećamo, Drmić je u Rijeci prethodnu sezonu i pol igrao kao posuđeni igrač Norwicha, ugovor s povratnikom u engleski Championship ističe mu 30. lipnja, a od 1. srpnja 29-godišnji švicarski reprezentativac (nije pošteno napisati “bivši”, nikad se ne zna u nogometu…) bit će stanovnik plave svlačionice. Moguće je, jasno, da dogovorom klubova dođe i ranije, odmah na početku priprema sredinom lipnja, no o tom potom… No, bilo bi zanimljivo da na otvaranju nove sezone, u Superkupu u Maksimiru 9. srpnja, ponovno na suprotnim stranama budu igrači koji su zatvorili ovu sezonu, Drmić i Livaja!

Josip Drmić se od Rijeke oprostio kako najbolje zna, pogotkom u finalu Kupa (u prvenstvu ih je zabio 21), najmanje je njegova krivnja što Sunce ponovno ne sjaji s Učke, on je svoje napravio i okreće se novim izazovima. Podsjećamo, u karijeri je igrao za Zürich, Nürnberg, Bayer Leverkusen, Borussiju Mönchengladbach, Hamburger SV i Norwich, prije nego je došao na Kvarner revitalizirati karijeru, ponajviše zaslugom tadašnjeg sportskog direktora Riječana Ivana Mancea. Tko zna, možda se ponovno spoje i u Maksimiru…



Tagovi

Josip DrmićGNK DinamoDinamo ZagrebNorwich CityHNK RijekaŠvicarska nogometna reprezentacijaTransfermarkt

Ostale Vijesti