Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Hrvatski četvrtoligaš: "Jakiroviću smo pružili debi u prvoj ligi, proširio je popis naših snaga u prvaku Hrvatske"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.08.23. | 10:54

Najbrži put do Maskimira je preko Neretve...

NK Neretva, aktualni hrvatski četvrtoligaš iz Metkovića, klub ponosne povijesti, ima još jednog člana u hrvatskom prvaku. Nakon Marija Ćužea, Josipa i Boška Šutala, Brune Petkovića, sada je u Dinamo stigao i Sergej Jakirović, njihov nekadašnji igrač.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na društvenim mrežama su se pohvalili time i prisjetili kako su upravo oni Jakiroviću dali priliku u prvoj ligi:

“Naš bivši nogometaš Sergej Jakirović preuzeo je GNK Dinamo i tako proširio popis Neretvinih snaga u prvaku Hrvatske.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Ponosni smo na sve naše bivše nogometaše koji su izgradili velike i ozbiljne karijere, a jedan od njih svakako je i mlađi Jakirović. Tako se je pored Boška Šutala i Bruna Petkovića Dinamu priključio i treći član, zamijenivši dosadašnjeg trećeg, nedavno transferiranog, Josipa Šutala u Ajax. Donedavno četvrti bio je i Mario Ćuže.

Zanimljivost vezana za Sergeja Jakirovića je i to što je upravo NK Neretva novom treneru Dinama dala priliku debitirati u prvoj ligi u prvoligaškim danima metkovskog kluba i omogućila mu daljnji razvoj respektabilne karijere. Također, za Neretvu je dugi niz godina gol čuvao stariji Jakirović – Ekra, koji je ujedno i legenda NK Neretva te bivši trener.

Ovakvi događaji podsjetnik su koliko je bogata povijest naše Neretve i Metkovića te koliko je jedan ‘mali’ klub s ‘kraja’ Hrvatske dao hrvatskom i svjetskom nogometu.

Našem bivšem Plavobijelom, a sigurni smo i velikom navijaču Neretve i dan danas – Sergeju Jakiroviću želimo pregršt pobjeda i uspjeha u trenutnom prvaku Hrvatske”, poručili su iz Neretve. (g)


Tagovi

NeretvaMario ĆužeJosip ŠutaloBruno PetkovićSergej JakirovićBoško Šutalo

Ostale Vijesti