POOL/Action Images
POOL/Action Images

Hoće li poznata veteranska imena biti prva pojačanja saudijskog princa?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.10.21. | 17:06

Nakon preuzimanja Newcastlea glasine šuškaju na sve strane.

Nakon što je službeno okončano preuzimanje Newcastlea od strane saudijskog princa Mohammeda bin Salmana, sve više se nagađa o prvim igračkim pojačanjima. Sumnjamo da princ s praktički neograničenim izvorom novca dogodine želi biti vlasnik drugoligaša, tako da je za očekivati da će u siječnju pokušati osvježiti igrački kadar ekipe koja trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tablici Premier lige.

Španjolski mediji kao prva pojačanja spominju vratara PSG-a Keylora Navasa i veznjaka Barcelone Philippea Coutinha. Navas je u PSGu-u od dolaska Donnarumme prikovan za klupu i moguće je da bi bio zainteresiran postati jedinica novog financijskog superteškaša. Barceloni generalno ne cvatu ruže, a Coutinhu još manje, budući da ove sezone uglavnom ulazi s klupe.

Oba ova igrača Svrakama bi mogli pridonijeti svojim ogromnim iskustvom. Obojica su u karijeri igrali na najvišoj razini i osvajali Ligu prvaka. Coutinho je također šest sezona proveo u Liverpoolu i uoči prelaska u Barcelonu na momente izgledao kao ponajbolji igrač Premeir lige. Ukoliko se transfer dogodi, navijači Newcastlea nadat će se da na sjeveru Engleske ponovno može pronaći staru formu.




Tagovi

NewcastleKeylor NavasCoutinhoPremier liga

Ostale Vijesti