Patrik Macek/Pixsell
Patrik Macek/Pixsell

HNS će održati izvanrednu press konferenciju, a podnesena je i prijava nadležnim tijelima!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 27.02.24. | 18:19

Priopćenje HNS-a oko audio snimki

Nakon što je Hajduk na svojoj platformi Hajduk Digital TV objavio cjelovite snimke komunikacije VAR sobe i glavnog suca utakmice u Varaždinu, te uputio dopis predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću i šefu Komisije nogometnih sudaca Bruni Mariću, oglasio se i HNS.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski nogometni savez izdao je posebno priopćenje te najavio izvanrednu presicu za srijedu u 11 sati.

"Hrvatski nogometni savez upoznat je s objavom audio snimki komunikacije između VAR sobe i glavnog suca na utakmici Varaždin - Hajduk te je odmah zatražio očitovanje Komisije nogometnih sudaca kao neovisnog tijela HNS-a.

Savez će također podnijeti prijavu nadležnim državnim tijelima od kojih očekujemo da istraže te utvrde tko je, kako i zbog čega navedene snimke neovlašteno skinuo, zlonamjerno obradio i dostavio medijima.

Nakon dobivenog očitovanja te povratne informacije od nadležnih tijela, Savez će o zaključcima obavijestiti zainteresiranu javnost.

Također, pozivamo vas na konferenciju za medije na kojoj će ispred Komisije nogometnih sudaca HNS-a govoriti predsjednik Komisije Bruno Marić. Konferencija za medije bit će održana u srijedu 28. veljače u 11:00 sati u dvorani Mimoza hotela DoubleTree by Hilton u Zagrebu (Ulica grada Vukovara 269a, 2. kat)".



Tagovi

HNSBruno MarićMarijan KustićSudačka komisija HNS-aVARVAR sobaVAR suci

Ostale Vijesti