Hit Europe nezaustavljivo maršira: Valencia upisala devetu pobjedu u nizu!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.11.17. | 18:01

Šimiši igraju odlično.

Valencia je dalje najveći hit španjolske Primere. Šimiši su slavili na neugodnom gostovanju kod Espanyola s 2:0 i zadržali zaostatak od četiri boda za Barcelonom. Valenciji je ovo bila deveta pobjeda u nizu u svim natjecanjima, a u aktualnom prvenstvu još uvijek ne znaju za poraz.

U prvom dijelu Espanyol je bio bolja momčad na terenu, ali Katalonci nisu uspjeli kapitalizirati svoju premoć. Domaćini su potpuno pali u drugom dijelu koje je bilo puno nesadržajnije nego prvo, iako je palo dva pogotka. Oba je zabila Valencia, prvi u 67. sjajnim udarcem Geoffreya Kondogbije, a „točku na i“ postavio je Santi Mina u 83.

Malaga je u efikasnoj utakmici nakon preokreta na domaćem  svladala Deportivo La Corunu. Domaćini su poveli u 15. preko Roberta Rosalesa, a Lucas Perez izjednačio u 23. S rezultatom 1:1 otišlo se na odmor, a u 52. Deportivo dolazi do vodstva pogotkom Fabiana Schara.

Međutim, Malaga je do kraja dvoboja uspjela preokrenuti. Prvo je Chory Castro izjednačio, a Borja Baston, nakon što je 12 minuta ranije promašio veliku prigodu, u 84. pogodio za preokret i tek drugu pobjedu Malage u ovosezonskom prvenstvu.

Primera, 12. kolo:

Malaga – Deportivo La Coruna 3:2
Espanyol – Valencia 0:2
Las Palmas – Levante, 18:30
Athletic Bilbao – Villarreal, 20:45

(Foto: Action Images)


Ostale Vijesti