Hajduku propao dogovoren transfer

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 31.12.19. | 08:20

Nije do njih.

Nogometaši Hajduka u siječnju će krenuti na pripreme s novim trenerom Igorom Tudorom, a na prozivci se definitivno nije očekivao njihov dosadašnji veznjak Hamza Barry. On nije produžio ugovor sa Splićanima koji su bili spremni prodati ga, a već je praktički riješen bio posao s mađarskim MOL Fehervarom.

Hamza je bio najveća želja španjolskog trenera Joana Carilla, nekadašnjeg trenera 'Bilih', međutim, izgleda kako je transfer do daljnjega propao. Kako prenose Sportske novosti, zapelo je oko financijskih uvjeta koje traže Gambijac i njegov zastupnik, stoga se mađarski prvoligaš okreće drugim opcijama u veznom redu.

Hajduk je očekivao dobiti odštetu za 25-godišnjeg nogometaša u rangu od oko pola milijuna eura, ali ako on ne ode ove zime – i u međuvremenu ne produži ugovor, što je već i odbio – on će otići besplatno na ljeto. Treba naglasiti da se potencijalna dobivena odšteta za Hamzu dijeli pola-pola sa ciparskim Apollon Limassolom.

Gambijac u Hajduku ima 180 tisuća eura po sezoni, Mađari mu nude oko 300 tisuća, ali on traži nešto više, piše isti izvor. Dogovor između Fehervara i veznjaka Hajduka prema svemu sudeći je propao, kao i siguran izlazni transfer kluba s Poljuda koji je očekivao popuniti blagajnu ovim poslom.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Hamza BarryMol Fehervar

Ostale Vijesti