Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Germanijak doznao koliko će dugo Škorić i Mance izbivati s travnjaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.03.22. | 19:56

Pregled ultrazvukom nije pokazao rupture kod igrača koji su morali napustiti travnjak Rujevice

Osim bez finala za Rabuzinovo Sunce, Osijek je Rijeku napustio s dva nova imena u liječničkom kartonu.

Kapetan Mile Škorić napustio je travnjak s bolnom tetivom u 75. minuti. Antonio Mance je ušao u 84., zabio gol za produžetak u kojem nije napustio jer je osjetio jaku bol u loži. Slutilo se na dužu pauzu za obojicu što bi bilo ravno katastrofi obzirom na ono što Osijek čeka u nastavku HNL-a. Međutim, dan kasnije stigle su nešto bolje vijesti u Gradski vrt.

Naime, obojica su odradili pregled ultrazvukom i prema prvoj dijagnozi, pauza ne bi trebala biti duga. Izvjesni je kako će Škorić i Mance preskočiti Goricu u nedjelju te će vjerojatno biti spremni za sudar sa Šibenikom sedam dana kasnije.

Mance je osjetio bol na hvatištu mišića u jednom trenutku se pomislilo da je otišla loža. Barem je intenzitet boli bio takav. Međutim, pregled je pokazao da kod napadača nema rupture i da bi Mance već za nekoliko dana trebao biti spreman i u punom treningu.

Gotovo slično je sa Škorićem koji je tijekom utakmice s Rijekom nabio Ahilovu tetivu. Doktori na nalazima nisu primijetili zadebljanje, što sugerira kako će i kapetan biti spreman nakon par dana poštede. No, Škorić je ionako na Rujevici dobio žuti karton koji bi ga svakako lišio nastupa protiv Gorice. Sreća u nesreći.



Tagovi

OsijekMile ŠkorićAntonio Mance

Ostale Vijesti