Photo: Srecko Niketic/Pixsell
Photo: Srecko Niketic/Pixsell

Germanijak doznaje: U Upravu ušli Darko Podnar i Danijel Tomačić, Heinz Truskaller promijenio stranu!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 11.03.23. | 12:01

Dinamo je dobio nova dva člana Uprave, a jednoglasno je izabrano Savjetničko tijelo predsjednika Mirka Barišića

Za danas u 12 sati zakazana je zadnja sjednica Dinamova IO-a, kojemu u ponoć prestaje mandat. Izvršni odbor tako danas ima zadnju priliku kooptirati u Upravu još jednog ili dva člana, a među kandidatima kojih je zadnjih dana bilo mnogo, a navodno ih se još nekoliko spominje, najviše izgleda imaju Darko Podnar i Zrinko Čustonja. Podnar je već godinama jedan od prvih operativaca, izvršni direktor pa član Uprave Istre 1961, čovjek koji poznaje problematiku svakodnednog života nogometnog kluba i, uđe li u Dinamovu Upravu, baš će on biti glavni za tu dnevnu operativu, koju je donedavno ponajviše obavljao Krešimir Antolić.

No, u toj, prošlo Upravi, Antolić je obavljao i neke druge stvari, imao je, zapravo, najširi obujam posla od sva tri člana Uprave pa je sad ideja da u Upravu uđe još jedan član, koji bi na sebe preuzeo neke druge obveze.

Posljednja vijest koju smo saznali glasi: novi članovi Uprave su spomenuti Darko Podnar (rođ. 1980.), ali ne i Čustonja, nego Danijel Tomačić (1979.). Osim njih, u Savjetničko tijelo predsjednika Mirka Barišića jednoglasno su izabrani: Većeslav Bergman, Ivica Cvitkovic, Vladimir Gašparović, Nikola Hanžel, Ante Todorić, Ognjen Naglić, Mladen Vedriš, Goran Đulić i Željko Marković. Tijelo će djelovati do nove sjednice Skupštine.

Uprava je dobila zadatak da krene u osnivanje Radne skupine za izradu novoga Statuta te u izradu nove sistematizacije radnih mjesta GNK Dinamo.

IO poziva sve članove Skupštine koje su svojim djelovanjem zaveli pučisti, da podrže ove odluke, kao što je upravo učinio Heinz Truskaller.

Uskoro opšitnije...



Tagovi

GNK DinamoSkupština GNK DinamoZrinko ĆustonjaDarko Podnar

Ostale Vijesti