Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Prvi radni dan u Maksimiru: Dario Šimić održao govor igračima i rekao im što očekuje od njih

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.03.23. | 16:45

Novi član Uprave zadužen za sportska pitanja odradio je prvi dan u Dinamu, a prioritet mu je bilo predstavljanje igračima prije puta za Šibenik

Dario Šimić u petak je odradio svoj prvi radni dan kao član Dinamove Uprave. Između ostalog, pojavio se na treningu prve momčadi, upoznao se s igračima i održao im uvodni govor. Nazočan je bio i Ante Čačić, a Šimić je igračima objasnio što će on raditi, kako će funkcionirati, najavio im da će često biti baš uz prvu momčad i pratiti ih. Igračima je poručio i što se od njih očekuje, maksimum od svih u svlačionici i svih u klubu, a najviše će inzistirati na zajedništvu. To je, otprilike, sukus onoga što je Šimić igračima kazao prvi dan.

Nije zasad poznato hoće li Šimić svoj debi u ulozi člana Uprave odraditi u subotu na Šubićevcu u dvoboju protiv Šibenika - u zadnje vrijeme nije bio baš čest gost na Dinamovim utakmicama - jer čeka ga u subotu još jedan važan posao u Maksimiru. Sutra bi se trebao održati taj Izvršni odbor, na kojemu će biti u Upravu inauguriran još jedan ili dva člana, o kojima se u Dinamu intenzivno razgovara zadnjih dana. Subota je zadnji dan mandata ovog IO-a, jedinoga koji može postavljati članove Uprave, stoga je i zadnji rok da se to dogodi. Do ponedjeljka bi se Dinamo trebao ekipirati i onda Šimić i suradnici zajedno krenuti u pravi posao. Cilj i nužnost su, dakako, održavanje Dinama na visokoj rezultatskoj razini i slaganje momčadi, koja će biti konkurentna u novom napadu na Ligu prvaka. (T.N.)



Tagovi

Dario ŠimićGNK DinamoSkupština GNK DinamoAnte ČačićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti