Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Tomas dobio otkaz, navijači bi Zekića, ali njega nitko iz Osijeka nije zvao

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.10.23. | 20:07

Germanijaku se javio Zekićev agent Miroslav Bičanić koji je demantirao glasinu da je Zeka novi-stari trener Osijeka

Ljubav Osijeka i Stjepana Tomasa prošlo je svršeno vrijeme. Kako Germanijak doznaje, čelnici Osijeka odlučili su se na razlaz s trenerom koji je stigao koncem travnja zamijenivši Borimira Perkovića.

Čeka se još službena objava s Pampasa i zahvala za trenera koji je vodio Osijek u 14 službenih utakmica. Upisao je Tomas sedam pobjeda, tri remija i četiri poraza.

Paralelno s definiranjem detalja odlaska Tomasa, u Osijeku se traži i novo lice na klupi. Kao glavni favorit spominjao se Goran Tomić no večernji sati donijeli su priču kako je Zoran Zekić na pragu povratka u svoj klub. To ujedno znači da će klub napustiti i sportski direktor Ivica Kulešević a koji navodno nije niti sudjelovao u današnjim razgovorima oko raskida ugovora Tomasu odnosno izboru novog trenera. Kuloari guraju još imena Krznara koji je danas poslijepodne dobio otkaz u Mariboru.

Tragom priče okrenuli smo broj Zorana Zekića u Albaniji, ali ništa nismo dobili osim zvonjave telefona. No, zato se javio njegov agent Miroslav Bičanić koji je bio direktan:

"U ovom trenutku još nitko nije zvao mog klijenta ili mene", kratko je rekao Bičanić za Germanijak.

Kako bilo, Stjepan Tomas podnijeti će tako račun za loš niz Osijeka a očito i podmetnuti leđa za mnoge strateške odluke koje su se donosile u posljednje vrijeme.Tko će biti nasljednik za sada je u zraku ali jedno je pak sasvim izvjesno - Osijek će u subotu protiv Rudeša voditi novo ime na klupi. Ako će se slušati bilo javnosti - Zeka se vraća kući!




Tagovi

Stjepan TomasNK OsijekDamir KrznarGoran Tomić

Ostale Vijesti