Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Germanijak doznaje: Mile Škorić našao novi klub, Zyba dolazi u Osijek!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.12.23. | 16:30

Iako se MIle Škorić povezivao sa nekim klubovima HNL-a, najviše s Osijekom i Dinamom, na koncu je ikona HNL-a izabrala povratak u Kinu

U Osijeku su prvi krenuli s kompletiranjem kadra za sljedeću sezonu. Klub se zahvalio Ivanu Fioliću koji nastavlja karijeru u Tianjin Tigeru a ondje će ga dočekati bivši suigrač iz Osijeka… Naime, kako Germanijak doznaje, Mile Škorić vraća se u Kinu!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

No, ovoga puta ne u Cangzhou Mighty Lions s kojim je u listopadu raskinuo ugovor zbog problema s plaćanje. Legendarni kapetan Osijeka ide s Fiolićem u Tianjin Tiger! Iako je dva mjeseca bio slobodan, pa se dovodio u vezu s nekoliko klubova između ostalih i Osijek, odnosno Dinamo, na koncu je Škorić izabrao povratak u Kinu.

A čini se kako je Osijek pronašao prvu metu zimskog prijelaznog roka u Qëndrimu Zybi, 22-godišnjem nogometašu kosovskog Ballkanija. Zyba je skrenuo pozornost u prvoj utakmici protiv Dinama kada je u pobjedi nad prvakom Hrvatske odigrao sjajno dodavanje za prvi gol.

Već tada se pričalo kako bi Zyba mogao u HNL, odnosno da njegovo ime visoko kotira kod Zorana Zekića koji se vratio na Pampas iz Albanije te je bio upoznat sa snagom Ballkanija.

Prema informacijama Germanijaka, igrač je dao zeleno svjetlo za svoj prelazak u Osijek i ostaje samo dogovoriti odštetu klubu. Prema nekim našim saznanjima ona ne bi trebala biti previsoka, odnosno u marginama onoga što Osijek može platiti.

Zyba je stigao u Ballkani iz Prištine prošle godine. Odigrao je 25 utakmica do sada u ovoj sezoni i sve dvoboje u skupini Konferencijske lige po 90 minuta. Njegova cijena na Transfermarktu je pola milijuna eura a iskoristiv je na dvije pozicije u veznom redu. Osim toga, Zyba ima četiri nastupa za reprezentaciju Kosova za koju je debitirao prije dva mjeseca.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NK OsijekMile ŠkorićIvan FiolićFK Ballkani

Ostale Vijesti