Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Germanijak doznaje: Dino Perić dulje izvan terena, Dinamo kreće po stopera! Modrima ponuđen Rumunj iz Poljske?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.02.24. | 14:35

Modri stoper odradio zahvat na zglobu i čekaju ga tjedni rehabilitacije. U Maksimiru su već krenuli u potragu za novim rješenjem u obrani

"Dino Perić u ponedjeljak ima pregled pa ćemo vidjeti što će biti s njim", rekao je prije utakmice s Goricom Sergej Jakirović, a nakon nje je u tv-kamere otkrio da Dinamov prijelazni rok još nije gotov te potvrdio ono što je Germanijak pisao još prošli tjedan - Dinamo želi dovesti još jednog stopera! Perić je u ponedjeljak bio na pregledu, a iz kluba su izvijestili kakva je njegova situacija.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Dino Perić je danas odradio toaletu (čišćenje koljena). Od sutra kreće u rehabilitacijski proces te ćemo iz tjedna u tjedan vidjeti koliko će oporavak trajati. U ovome trenutku teško možemo precizno reći koliko će oporavak trajati, ali vjerujemo da će se Dino što prije vratiti na teren kako bi pomogao ekipi u obrani naslova prvaka", rekli su iz kluba i dali naslutiti da Perića ipak čeka dulja stanka. Radi se, očito, o više tjedana, a ako tome dodamo da se Perić ozlijedio na pripremama u Rovinju i da je izvan terena već gotovo mjesec dana, jasno je da će izbivati dosta dugo i da neće tako brzo biti u kadru momčadi. Stoga su u Dinamu i odlučili da će rješenje potražiti na tržištu i do 15. veljače pokušati dovesti još jednog stopera.

Zasad se u eteru pojavilo tek jedno potencijalno ime, sigurno ne i jedino, iz menadžerskih krugova došla je informacija da je Dinamu ponuđen Virgil Ghita (25), Rumunj koji igra u poljskoj Cracoviji. Navodno je poveznica ugledna nizozemska menadžerska agencija, čiji je štićenik Robert Ljubičić i koja je odradila njegov transfer u AEK. Ta agencija drži i Ghitu pa se prilikom pregovora oko Ljubičića, navodno, razgovaralo i o Ghiti. On je igrač, koji igra standardno u Cracoviji, tijekom siječnja ga se povezivalo s kijevskim Dynamom, ali je ostao u klubu, koji ove sezone ne stoji najbolje u Extraklasi, nije daleko od zone ispadanja i pitanje je bi li ga i za koji novac Cracovija uopće htjela prodati. Vrijednost na TM-u mu je 1,2 milijuna eura, iz poljskih izvora doznajemo da bi klub teško pustio ispod dva milijuna eura pa je stoga i upitno je li on prava meta Dinama u završnici prijelaznog roka.

U svakom slučaju, Dinamo želi dovesti stopera, ne sumnjamo da imaju trener Jakirović i sportski sektor 'debeli' dosje potencijalnih pojačanja, prijelazni rok traje do 15. veljače i moraju brzo reagirati.



Tagovi

GNK DinamoDino PerićSergej JakirovićHrvatska nogometna ligaZimski prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti