Sanjin Strukić/PIXSELL
Sanjin Strukić/PIXSELL

Germanijak doznaje: Čavlina odlazi na Cipar!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.06.23. | 12:30

Trener koji je imao dva svoja reprezentativna vratara na SP-u u Katru odlazi u ciparski Pafos!

Vjerojatno najbolji trener vratara u Hrvatskoj koji se može pohvaliti činjenicom da je na SP-u u Katru imao dva svoja učenika, odlazi na Cipar.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Silvije Čavlina, bivši vratar koji je u čudesnim sezonama Dinama pod Bjelicom trenirao Dominika Livakovića i trasirao mu put na poziciju prvog vratara reprezentacije Hrvatske, a prema našem skromnom sudu i najboljeg vratara SP-a u Katru, a kasnije u Osijeku napravio od Ivice Ivušića također reprezentativca - pronašao je novi angažman u ciparskom Pafosu.

Nakon odlaska iz Osijeka, Čavlina je bio bez angažmana. Doduše, nekako je bilo logično da bude priključen A reprezentaciji gdje su dva njegova vratara, ali to se nije dogodilo. Imao je ponudu da se vrati u Maksimir gdje bi bio zadužen za vratarski segment u školi, ali Pafos je bio brži i konkretniji.

Cijela priča krenula je nakon što je predsjednik kluba saznao za Čavlinu i njegova dostignuća s Livakovićem i Ivušićem kod kojeg je provjerio o kakvom se treneru i stručnjaku radi. Slijedio je poziv, kratak dogovor i ugovor je bio na stolu.

Čavlina će se u ponedjeljak pridružiti novom stožeru u kojem se nalazi i Sandro Bloudek, bivši nogometaš Varteksa i Šibenika.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nikola ČavlinaPafosLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti