Frankfurt se mučio s talijanskim amaterima, nova pojačanja Herthe već zabijaju

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 05.08.14. | 22:52

Nekoliko njemačkih klubova danas je igralo pripremne utakmice...

Drugoligaš Bochum, kojem je sezona počela prošloga vikenda, ugostio je Schalke. Završilo je 1:1, a bundesligaš se poraza spasio u sudačkoj nadoknadi kada je pogodio Aogo, poništivši tako prednost koju je Bochum imao od 62. minute zahvaljujući Gregoritschu. 

Nakon nedavne golijade sa Stoke Cityjem (3:3), nogometaši Wolfsburga ovaj puta odigrali su nešto mirniju utakmicu. U provjeri sa švicarskim St. Gallenom remizirali su 1:1. Oba gola viđena su u prvom dijelu; poveo je domaćin zgoditkom Čavuševića u 27. minuti, da bi ubrzo izjednačio Malanda.

Bayer Leverkusen s 3:1 je u gostima svladao njemačkog niželigaša Wuppertalera. Strijelci su bili Kiessling i Brandt, a treći pogodak Apotekarima donio je domaći igrač Thamm pogodivši vlastitu mrežu. Pomoć amatera imali su i momci iz Eintracht Frankfurta, koji se nalaze na pripremama u Italiji. Tamošnjeg četvrtoligaša Alessandriju pobijedili su jedva s 3:2. Na poluvremenu je Eintracht gubio, da bi izvjesni Terigi i Scotto u 51. i 53. minuti postigli autogolove za prokret Nijemaca. Alessandria svejedno još jednom pokazuje zube bundesligašu golom Rantiera za 2:2, no u 77. minuti za pobjedu Eintrachta pogađa Kinsombi.

Uvjerljiva je zato bila Hertha koja je s 5:0 svladala trećeligaša Austriju Salzburg. Iskazali su se novopridošli ofenzivci Beerens i Schieber. Obojica su zabila po dva gola, a jedan je dodao Baumjohann.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

BochumSchalkeWolfsburgBayer LeverkusenEintracht FrankfurtHertha

Ostale Vijesti