Francuski prvoligaš želi veznjaka Rijeke na šestomjesečnu posudbu, nude pola milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.01.20. | 08:10

Rijeka ne želi ni čuti za iznos manji od milijun eura.

Toulouse iza sebe ima katastrofalnu polusezonu te su u ovom trenutku posljednja momčad Ligue 1, a njihov plan je prvo posuditi mladog veznjaka na šest mjeseci, i onda, ukoliko ostanu u ligi, otkupit njegov ugovor u potpunosti.

Za takvu vrstu posla francuski je prvoligaš spreman odmah izdvojiti pola milijuna eura, ali to nije nešto što je zanimljivo Miškoviću i ostatku društva te su svog mladog veznjaka spremni pustiti na šestomjesečnu posudbu samo ako se odšteta poveća na okruglih milijun eura.

Lepinjica je navodno na radaru Chelsea, a bogati klub iz Londona sprema se Rijeci ponuditi 3,5 milijuna eura. Iako su svojevremeno izjavljivali kako za Lepinjicu traže pet milijuna, ponuda je to kojoj bi teško rekli ne i koja bi bila izvrstan pokazatelj kako klubu u budućnosti mora raditi sa svojim mladima budući da je Lepinjica proizašao iz omladinskog pogona Rijeke.

Navodno će skauti Bluesa biti prisutni na nekim prijateljskim utakmicama u Istri, a svima je jasno da ukoliko se transfer uistinu dogodi, mladi Lepinjica neće odmah put Londona već bi svoje mjesto u Chelseau nastojao izboriti dobrim igrama u nekim od „prijateljskih klubova“ kao što je nizozemski Vitesse.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)


Tagovi

Ivan LepinjicaHNK RijekaToulousetransferiZimski prijelazni rok

Ostale Vijesti